ИЗВЪНРЕДНО: Задава се яка битка Кубрат Пулев – Тайсън Фюри

Вижте кога може да се срещнат Кобрата и британецът

ИЗВЪНРЕДНО: Задава се яка битка Кубрат Пулев – Тайсън Фюри
Кубрат Пулев може да се бие с Тайсън Фюри наесен. Това съобщи промоутърът му Боб Аръм. Фюри официално се завръща на ринга на 15 юни, когато ще се бие в Лас Вегас срещу германеца Том Шварц.
 
Стига да няма усложнения в ситуацията около Кобрата след заседанието на Щатската атлетическа комисия в Калифорния, която ще разглежда случая с репортерката Джени Суши и жалбата на Богдан Дину за преразглеждане на резултата от боя им на 23 март, Пулев наистина изглежда като логичен избор за следващ съперник на Тайсън.
 
Боб Аръм се нае да го заведе до върха като рейтинг на мачовете и популярност, а британецът е един от тримата най-големи в момента в тежката категория. Дионтей Уайлдър и Антъни Джошуа са другите двама.
 
Фюри ще се бие отново с Уайлдър най-рано след година, признаха от „Топ Ранк". И той, и агенцията искат мач през есента срещу някой от елитните съперници. Пулев отговаря на критериите и е част от кампанията на същата тази агенция.
 
Освен Пулев другите два възможни варианта пред Циганския крал за следващата му битка, която се очаква да е през втората половина на 2019 г., са другите боксьори на „Топ Ранк" Оскар Ривас и Брайънт Дженингс. Със сигурност мачът ще се проведе в САЩ най-вероятно в Лас Вегас.
 
Иначе Кубрат Пулев вече се би с член на семейство Фюри - братовчеда на Тайсън - Хюи. Това се случи в края на миналата година, като двамата се срещнаха в зала „Арена Армеец", а Кобрата победи по точки в завързан мач.

 

Стойка Кръстева: Развиваме се в правилна посока

Доволни и заредени с оптимизъм се прибраха от Европейското първенство за младежи и девойки в Пореч българските национали по бокс

Уайлдър: Ще разбия главата на Жан, а после идва ред на Джошуа

Американецът е оптимист

Голяма победа за Петко Петков в Рим, спечели престижно състезание

Родният футболист трупа успехи в бразилското жиужицу

Българин стана европейски шампион по бокс

Викторио Илиев триумфира при младежите в Хърватия

Страхотно! Отвори се нов шанс за български медал на Олимпийските игри

Натурализирахме световна звезда

Трима българи на финал на Европейското по бокс за младежи

Вижте подробности

Европейската федерация по бокс засне филм за Стойка Кръстева

Вижте подробности

Усик не може да се справи с мен, убеден е Тайсън Фюри

Британецът с поредно интересно изказване

Серафим Тодоров: Флойд Мейуедър трябва да ми се отблагодари

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки