Валверде: Меси беше ударен лошо, има хематом

Носът на звездата на Барселона не е счупен, показаха първите прегледи

Валверде: Меси беше ударен лошо, има хематом
Треньорът на Барселона Ернесто Валверде коментира състоянието на мегазвездата Лионел Меси след победата над Манчестър Юнайтед в първия 1/4-финал от Шампионската лига.
 
Аржентинецът пострада в 30-ата минута на мача, когато беше ударен в окото от Крис Смолинг, който го връхлетя при борба за топката. Срещата беше прекъсната за няколко минути, докато Меси получаваше медицинска помощ, за да спре обилното кръвотечение.
 
"Меси получи много силен удар. Образувал му се е хематом. Ще трябва да премине допълнителен преглед", коментира треньорът на каталунците.
За щастие звездата на Барселона няма счупване на носа, показаха първите прегледи направени от лекарския щаб на каталунците.
 
Очаква се по-късно днес техничарят да премине нови тестове в каталунската столица. След това най-вероятно Меси ще бъде оставен да почива. Участието му в гостуването на Уесла в Ла Лига е под въпрос.
 
Прогнозите са, че Меси ще е напълно готов за игра за реванша с „червените дяволи“ на 16 април. Срещата на „Камп Ноу“ е с начален час 22:00.  

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки