Петър Занев разкри истината за ЦСКА

Вижте какви са близките планове на футболиста

Петър Занев разкри истината за ЦСКА
Националът Петър Занев може да подсили ЦСКА от лятото. Преди дни левият бек разтрогна договора си с елитния руски Енисей Красноярск след скандал. Той бе дисциплинарно уволнен от клуба.
 
Старши треньорът на армейците Любослав Пенев вече е работил със защитника в Литекс и в националния отбор и познава отлично качествата и характера му.
 
Занев обяви пред "Тема спорт", че сега не е търсен от ЦСКА, но призна, че през юни миналата година е преговарял с червените, преди да подпише с Енисей. В Русия кариерата му премина главно в Амкар Перм, като навън игра още за Селта под ръководството на Христо Стоичков, Расинг Ферол и Волин Луцк.
 
При ловчанлии той е съотборник в ариергарда с Николай Бодуров, настоящ лидер на армейската отбрана. Двамата имат доста мачове заедно и в националния отбор. Пенев иска да вземе опитен ляв бек, тъй като тази зона е проблемна за ЦСКА през този сезон и неслучайно за някои мачове се търсят и нестандартни решения като преквалифицирането на Бикел.
 
"Още не съм говорил с никой, Все пак преди четири дни се прибрах от Русия. Рано е още да говорим за бъдещето ми. А и до края на сезона нямам право да играя никъде. Затова и избрах да се прибера в Благоевград и да по-тренирам с Пирин. Просто да поддържам форма.
 
Не мога да коментирам дали бих играл в ЦСКА, защото някой първо трябва да ме поиска. Тогава сядаме и говорим. Живи и здрави през лятото, който ме иска, знае ми телефона. Да, интересуваха се хората от ЦСКА, но миналото лято си е било за миналото лято. Това бе преди 8-9 месеца. Докато не се договориш, няма нищо конкретно. Има време, докато стане ясно къде ще продължа кариерата си", каза Занев.
 
"Здравословно съм окей, във форма съм. Но няма да позволя на никой, който и да е, да ми хвърля кал", каза 33-годишният футболист.
 
Левият бек заяви, че е наясно с факта, че липсата на отбор може да се отрази върху повиквателната му за националния отбор за евроквалификациите в началото на юни с Чехия в Прага и с Косово в София.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки