Репортерка целуна колоездач в Белгия

Нарекоха случката "Синдромът Пулев"

Репортерка целуна колоездач в Белгия
Нов случай на целувка между репортер и спортист, но този път в Белгия. Действието се разви след края на Обиколката на Фландрия.
 
Журналистка прави интервю с местния колоездач Стайн Стеелс. В края на разговора им репортерката опитва да целуне спортиста по бузата от благодарност, но в този момент той решава да направи същото и устните им се срещат. 
 
Двамата остават изненадани от случилото се, отдръпват се, но в крайна сметка приемат целувката с усмивка.
 
В "Инстаграм" 34-годишната журналистка пусна въпросното клипче и под него написа с чувство за хумор: "Скъпи, мога да обясня всичко". А малко след това Стеелс коментира под видеото в своя профил в една от социалните мрежи: "Нека не си губим излишно времето. Казвай колко пари ще ми вземеш".
 
Интересното е, че Стеелс се представя изключително слабо в състезанието, завършвайки на 110-о място, но заради случката става по-популярен дори от призьорите.
 
Белгийските медии нарекоха целувката "Синдромът Пулев", свързвайки случая с тази, която българският боксьор Кубрат Пулев отправи на репортерката Дженифър Равало, по-известна като Кралицата на голото суши, след победата си над Богдан Дину в Коста Меса.
 

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки