Виктория Бекъм разкри голямата си тайна

Първото хранене за деня Виктория Бекъм започва деня си с две лъжици ябълков оцет

Виктория Бекъм разкри голямата си тайна

Тя е изящна, тя е талантлива, тя е Виктория Бекъм. А как красавицата поддържа перфектната си форма? Може да разберете в следващите редове, където обръщаме поглед към хранителния и тренировъчния режим. Първото хранене за деня Виктория Бекъм започва деня си с две лъжици ябълков оцет на гладно, като е категорична, че това е ефикасен трик за засилване на метаболизма и горене на мазнини.

 

Двете лъжици са последвани от зелено енергийно смути, което включва ябълка, киви, лимон, спанак, броколи и чиа семена, разкри неотдавна дизайнерката в интервю за списание Hello! Около час, след като е изпила смутито си, Вики закусва накиснати житни култури. Може да е овесена каша, а може и да е лимецова, но винаги е съчетана с неподсладено бадемово мляко, сподели самата звездна дама за Women's Health.

 

Едва ли ще ви учуди признанието на Вики, че тя яде чисти храни – без транс и наситени мазнини. "За щастие мога да си позволя да ям чиста и хубава храна и го правя", искрена е тя. Тъй като тялото е подложено на силно натоварване през деня, свързано с тренировки и с работни ангажименти, госпожа Бекъм се старае да му осигури нужната му енергия чрез храна, съчетаваща всички необходими нутриенти, споделя самата тя неотдавна.

 

"Очаквам много от тялото си, затова и му давам много. Храня се добре и може би поради тази причина никога не боледувам", разкрива пош-спайс пред The Times. На въпрос кои са любимите храни тя отговаря - броколи, боб и грах, които често съчетава със сьомга. Признава, че обожава и сушито, което е любимо и на семейството . Това, от което обаче напълно се е отказала, е млякото и млечните продукти, признава Вики в интервю за Vogue UK. 

 

www.woman.bg

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки