ОБЗОР: Наполи подпечата визата на Киево за Серия "Б" (РЕПОРТАЖИ)

Всички резултати от играните срещи в елита на Италия

ОБЗОР: Наполи подпечата визата на Киево за Серия "Б" (РЕПОРТАЖИ)

Изиграха се пет двубоя от 32-ия кръг в Серия „А”, а в 21:30 Фрозиноне и Интер слагат край на неделната програма в елита на Италия.

Футболният ден започна с двубой между Торино и Каляри, който завърши при резултат 1:1. Българинът Кирил Десподов бе в групата за мача, но така и не влезе в игра.

От 16:00 часа се изиграха още три срещи. Фиорентина и Болоня не си вкараха и разделиха по точка, а Сасуоло и Парма завършиха при същия резултат. Сампдория спечели с 2:0 домакинския си мач срещу Дженоа и се доближи на 4 точки от зона Европа.

Наполи взе с лекота гостуването си на Киево. Тимът на Карло Анчелоти спечели с 3:1 двубоя и вече е с 67 точки на второто място. Киево остава с 11 точки, на 17 точки от спасителната зона. Лидер в класирането е Ювентус с 84 точки.

Вчерашните срещи донесоха много емоции на феновете, като в първия двубой Ювентус изпусна шанс да грабне официално осмото си поредно Скудето, след като допусна загуба от опашкаря СПАЛ като гост, а след това Рома и Милан взеха ценни победи с по 1:0 в битката си за място в Шампионската лига.

В понеделник се играе последния двубой от 32-ия кръг между тимовете на Аталанта и Емполи.

Всички мачове от 32-ия кръг на Серия А:

Торино - Каляри 1:1

Фиорентина - Болоня 0:0

Сампдория - Дженоа 2:0

Сасуоло - Парма 0:0

Киево - Наполи 1:3


21:30ч. Фрозиноне - Интер ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО

От вчера:
СПАЛ - Ювентус 2:1
Рома - Удинезе 1:0
Милан - Лацио 1:0


Понеделник
21:30 Аталанта - Емполи

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки