Тиаго Родригес почти сигурно пропуска полуфинала с Ботев

Валентин Железов е свирил 51 фаула и е вдигнал 10 картона на ЦСКА - Берое

Тиаго Родригес почти сигурно пропуска полуфинала с Ботев

 Главният рефер Валентин Железов свири 51 фаула и вдигна 10 картона в изключително грубия мач между ЦСКА и „Берое“ на стадион „Българска армия“ в събота вечерта. „Червените“ биха 2:0, но двама от основните футболисти на тима - Тиаго Ро-дригес и Кристиян Малинов, напуснаха контузени.

Португалецът бе заменен още в 6-ата мин от Валентин Антов, а Малинов се хвана за бедрото, след като вкара втория гол за домакините малко преди края. Първото попадение отбеляза Евандро от дузпа в 13-ата мин. За бразилеца това бе дебютен гол с червената фланелка в Първа лига. От тима от Стара Загора с травми напуснаха терена Никита Бара-нов и резервата Владимир Гаджев, който скъса ахилес.

Халфът на „червените“ Тиаго Родригес най-вероятно ще пропусне първия полуфинал за купата на България с „Ботев“ в Пловдив в сряда от 19 ч. Не е ясно дали португалецът ще е готов и за дербито с „Левски“ в събота на стадион „Васил Левски“.

„Тиаго Родригес е анализиран от докторите, така че се надявам да не е сериозна травмата му. Не зная дали ще мога да го използвам в следващия мач. Невинаги, когато един футболист е сменен, има проблеми. Малинов усещаше ди-скомфорт, но това знам към момента. Сега имаме мач за купата на България, така че продължаваме битката. Календарът ни е натоварен, но ние бързо се пренастройваме. Въпросът е да се възстановим до двубоя в Пловдив. Това, че един отбор притежава топката повече, не значи, че ще бъде краен победител, видяхте, че нещата при нас се получиха. Играхме по-добре, вкарахме два гола. По-рано трябваше да падне вторият гол, а мачът бе нещо като повторение на предния ни мач с „Берое“. Старахме се много, започнахме напрегнато и после се коригира всичко“, коментира треньорът на ЦСКА Любослав Пенев.

 
Заги: Сега ще разчитаме на Левски

Треньорът на Славия коментира загубата от Крумовград

Станислав Генчев: Няма как да не съм доволен

„Показахме, че искаме в челната шестица“

Серкан Юсеин: Заслужено победихме Славия

„Още не е ясно, чакаме следващия мач на ЦСКА 1948“

Христо Янев: Надеждата остава, ще се борим

Треньорът на Ботев (Враца) призова за феърплей

Светльо Петров: Играхме силно, дори с човек по-малко

Треньорът на Етър коментира загубата във Враца

Левски ще реши бързо мача с Берое

Вижте подробности

Босът на Локо Сф: Какви италианци, какви нови собственици?

„Смешна работа! Стига фантасмагории“, отсече Иван Василев

ЦСКА показа уникални записки от равенството с Интер през 1967 година

Вижте ги

Себастиан Вия проговори за трансфер, иска най-доброто за Берое

Вижте интервю с новата звезда на старозагорци

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки