Еди Хърн звъни на Кобрата: Ти си следващият

Няколко адвоката ще защитават Кубрат срещу Суши, следващият мач на Тервел ще е в Пловдив, разкри Ивайло Гоцев

Еди Хърн звъни на Кобрата: Ти си следващият
Мениджърът на Антъни Джошуа Еди Хърн е звънял на промоутърите на Кубрат Пулев, за да заяви, че по техни сметки българинът е следващият претендент за световната титла на британеца след мача му с Джарел Милър.
 
Топбоксьорът ни обаче иска първо да се бие с колумбиеца Оскар Ривас. Това е обявил пред „България днес" мениджърът на Кубрат - Ивайло Гоцев. Южноамериканецът има 26 победи (18 с нокаут) от 26 мача. В последния двубой Ривас нокаутира бившия претендент за световната титла в тежка категория Брайънт Дженингс (САЩ).
 
„Това е желанието на Кубрат. Иска мачът да е в 10 или 12 рунда и да си върне за загубата на олимпиадата в Пекин. Аркадата от мача с Богдан Дину вече зарасна - потвърди Ивайло Гоцев. - В момента обсъждаме и други възможности. Еди Хърн се свърза с нашия щаб. Обади се и каза, че по техни сметки Кубрат Пулев е следващият претендент за Антъни Джошуа след мача с Джарел Милър."
 
Ако всичко е наред, тогава Кобрата (27 победи, 14 с нокаут и 1 загуба) може да се бие със световния шампион в тежка категория през есента. Двамата имаха планиран двубой през 2017-а, но срещата пропадна заради контузия на 37-годишния софиянец.
 
„Кубрат ще пътува през май за САЩ, за да присъства на изслушването на Калифорнийската атлетическа комисия. Ще бъде защитаван от няколко адвокати - допълни Ивайло Гоцев. - Неговото желание е истината да излезе наяве. Джени Суши сбърка с държанието си. Нейната история е много различна от действителността. Кубрат прие това като препятствие. Хората видяха какъв характер има след всичко, което се случи на ринга и извън него. Целувката обиколи цял свят и още стои по медиите."
 
Братът на Кубрат - Тервел (13 победи, 11 с нокаут) пък ще изиграе следващия си мач в Пловдив.
 
„Прави терапия в момента. В зависимост от неговото възстановяване ще обявим датата на галавечерта - обясни Ивайло Гоцев. - Очакваме да е през юни или в началото на юли. Планираме в следващите 12 до 18 месеца Тервел да се бие за световната титла."
 
Ивайло Гоцев е на път да доведе легендарния мениджър Дон Кинг в България.
 
„Подписах договор да представлявам световния шампион Мануел Чар (31 победи, 17 с нокаут и 4 загуби) - разказа Ивайло Гоцев. - В момента преговаряме за двубой с боксьора на Дон Кинг - Тревър Брайън (20 победи, 14 с нокаут). Този мач може също да се проведе в Пловдив."

 

Чакането свърши – вижте пълната бойна карта на SENSHI 21

Бойната карта на SENSHI 21 включва 14 силни двубоя с 28 мощни атлети от 17 страни

Стойка Кръстева: Развиваме се в правилна посока

Доволни и заредени с оптимизъм се прибраха от Европейското първенство за младежи и девойки в Пореч българските национали по бокс

Уайлдър: Ще разбия главата на Жан, а после идва ред на Джошуа

Американецът е оптимист

Голяма победа за Петко Петков в Рим, спечели престижно състезание

Родният футболист трупа успехи в бразилското жиужицу

Българин стана европейски шампион по бокс

Викторио Илиев триумфира при младежите в Хърватия

Страхотно! Отвори се нов шанс за български медал на Олимпийските игри

Натурализирахме световна звезда

Трима българи на финал на Европейското по бокс за младежи

Вижте подробности

Европейската федерация по бокс засне филм за Стойка Кръстева

Вижте подробности

Усик не може да се справи с мен, убеден е Тайсън Фюри

Британецът с поредно интересно изказване

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки