Берое пусна в продажба билетите за мача с Черно море

Вижте каква ще е организацията за двубоя

Берое пусна в продажба билетите за мача с Черно море
Берое пусна в продажба билетите за двубоя с Черно море (Варна) от ХХХ кръг на ППЛ. Срещата е насрочен за 21 април от 20 ч. на стадион „Берое“.
 
За двубоя срещу Черно море няма да има промяна в цената на билетите и те остават по приложената за този сезон схема. Цената в предварителната продажба за всички привърженици ще бъде 5 лв. (от днес до понеделник), а в деня на съответната среща от касите пред стадиона билетът ще струва 8 лв.
 
Пропуските за VIP зоната са по 30 лв. , включително и за деца! Билети за срещата се продават и в Официалния фен магазин на Берое, който се намира на стадиона под Аязмото. Той работи от вторник до събота (14:30 – 19 ч.). Почивни дни – неделя и понеделник.
 
Билетите за мача са в предварителна продажба и на всички каси на eventim в страната. За този двубой е предвидена и онлайн продажба с опция print@home. Можете да отпечатaте своя пропуск у дома и да го използвате за вход на стадиона. 
 
Билети се продават на и на седемте каси на Eventim  в Стара Загора:
 
1. ТЕХНОПОЛИС – бул. „Никола Петков“ (до Парк Мол)
2. OMV Дезинтегратор – бул. „Руски“
3. ОМV Стара Загора – Три Чучура – кв. „Три чучура“
4. Български пощи – ул. „Св. Княз Борис I“ 81
5. бул. „Цар Симеон Велики“ 105
6. бул. „Цар Симеон Велики“ 112, ет. 2
7. бул. „Цар Симеон Велики“ 119
 
Билети ще бъдат продавани и на касите пред стадион „Берое“ в деня на срещата (21 април).
 
„Съветваме всички привърженици да се възползват от предварителната продажба, за да се улесни достъпът до стадиона и да се избегне струпването на хора по касите минути преди началото на двубоя! Местата, посочени на билета няма да се спазват! Входът за деца до 12 години е свободен”, съобщават от клуба.
 
ОРГАНИЗАЦИЯ ЗА ДОСТЪП
 
Всички привърженици на Берое ще могат да влизат единствено от южните входове на стадиона. Те са длъжни да носят документ за самоличност. Северозападния вход ще бъде отворен единствено за представителите на медиите със съответната акредитация, както и за хора с ВИП карти или ВИП билети. Преди края на съответната среща вратата от трибуните към вътрешната част на стадиона (срещу Фен магазина) ще бъде затворена и напускането на съоръжението ще става единствено от южните входове. Достъпът до коридора към ВИП ложата и ВИП залата ще бъде ограничен единствено за хора със съответен билет или бадж.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки