Гиби Искренов се разведе

Бившият футболист отпрашил при бившата си жена и децата в САЩ

Гиби Искренов се разведе
Гибона и съпругата му Кремена са разделени от края на миналата година, пише "България днес". Двамата не живеят под един покрив от края на миналия декември. Искренов и бившата гимнастичка бяха семейство около три години.
 
Според близки до Искренов и Кремена връщане назад няма. Нещата между двамата не вървели месеци наред и така се е стигнало до развода. Решението за края на връзката им идва малко преди третата годишнина от сватбата им - 5 декември.
 
Искренов се е изнесъл от дома на Кремена в Стара Загора. Нещо повече, той вече не е в България. Гибона хванал самолета и заминал за Америка, където живя дълги години. В момента той е зад океана и за изненада на мнозина живее при първата си съпруга Алина, с която дълги години бяха във война. Гибона се е настанил в дома й във Филомонт, Вирджиния.
 
"Няма драма в отношенията ни - сподели бившата вече съпруга на футболиста Кремена. - Аз се отказах от борбата с алкохола преди половин година, той продължи да се бори с него при децата си и бившата си жена в Америка. Имаме прекрасни отношения и сме добри приятели. Ще ви помоля да не си измисляте несъществуващи факти около нас. Това е истината.
 
Кремена вече е премахнала фамилията на съпруга си и си е върнала старата. Вместо Искренова тя отново е станала Ангелова, както беше, преди да се омъжи за легендарния футболист. Собственичката на клуба по художествена гимнастика "Елит" е прекратила всички контакти с Гибона и близките му в социалните мрежи. Кремена бе в отлични отношения със сина му Георги, но от известно време двамата дори не са приятели във фейсбук.
 
Че нещо между Искренов и съпругата му не е съвсем наред, се подразбра още по празниците в края на миналата година. Тогава Гиби посрещна Коледа в Америка с децата си и бившата си жена, вместо с Кремена и семейството й. Това учуди мнозина, но никой не очакваше, че ще доведе до окончателна раздяла.
 
Чаровната заралийка беше много влюбена в легендарния футболист и всички си мислеха, че Искренов най-накрая е намерил точната жена. Малко преди раздялата им той води битка, за да набави лекарство за любимата си. Тя страда от тежко заболяване и се нуждае от инжекция, която трябва да получава всеки месец. Гибона взема това лекарство от няколко години, докато изведнъж от аптеката му го отказват. Цената на инжекцията е около 1600-1700 лв. След като проблемът стана публично достояние, лекарството бе осигурено.
 
 
Искренов и Кремена вдигнаха приказна сватба в известен хотел в Старозагорските минерални бани на 5 декември 2015 година. Сред гостите им бяха куп звезди на спорта. Празника им уважиха Наско Сираков и Илиана Раева, Борислав Михайлов и Мария Петрова, Лъчезар Танев и Йордан Лечков със съпругите си, Емил Велев и жена му и др. Искренов и Кремена бяха заедно около 3 г. преди това. Запознават се на кафе и любовта им пламва почти веднага. За кратко време двамата осъзнават, че са един за друг, и решават да узаконят своята любов. Гибона впечатлява Кремена с кавалерското си поведение. Но явно нещо се е променило и двамата вече не са заедно.
 
Това е втори провален брак за легендарния футболист. Преди това той бе женен за Алина. Тя е бивша стюардеса, популярна със снимката си от рекламния календар на БГА "Балкан" през 80-те години. Двамата прекараха доста време заедно. Имат и две деца - Настася и Георги. Разводът им бе изпъстрен с драми и скандали. Накрая Алина взе всичко на Искренов - къщата и парите, и Божидар се завърна в България.
 
Бившите съпрузи изгладиха отношенията си покрай сватбата на дъщеря им Настася през лятото. Преди това те не се бяха се събирали на едно място след края на брака им. След сватбата на дъщеря им нещата се промениха. Двамата бяха заедно и на Коледа, а сега Искренов живее при Алина в Америка. Последната им снимка заедно е от рождения ден на сина им Георги в края на март. На нея освен двамата са рожденикът и дъщеря им със съпруга си Джонатан. Има и още един човек, който най-вероятно е бащата на мъжа на Настася. Всички са прегърнати и усмихнати.
 
Между двата си брака Искренов имаше връзка с певицата Камелия Воче. Двамата се събраха след развода му с Алина. Разкриха и че са били заедно още в ученическите си години, но са се разделили. Срещат се след години и любовта пламва отново. Гиби дори наричаше певицата "голямата ми любов". Връзката им бе драматични. Двамата се разделяха и събираха на няколко пъти. Бяха заедно няколко години, но окончателният край настъпи със страшен скандал. Днес не искат и да чуят един за друг. След това Искренов имаше връзка и с украинката Елена, но и тя не успя да укроти бохема.

 

Капитанът на Лудогорец чете на деца

Инициативата се проведе в НУ “Васил Левски” в град Лозница

Джокович към Григор: У нас говорим за теб

Сърбинът забранил на сина си да носи гривни като на българина

Футболният отбор на Народното събрание с контрола във Враца

Вижте подробности

Александър Сано: Не повярвах, че световният ред допусна българин да вземе Златната топка (ВИДЕО)

Актьорът с култови признания в подкаста на Код Спорт

Зидан поема олимпийския огън във Франция

Треньорът част от подготовката за игрите

Новият враг на Барса с голям гаф на "Герена"

Ковач е недолюбван от феновете на Левски

Задава се шоу! Стоичков срещу Балъков

Вижте подробности

Турска легенда свали лампа, за да закачи секс люлка, потроши имение

Вижте подробности

Секс скандал в женския футболен тим на Бразилия

Вижте подборности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки