Николай Киров съжали, че Ботев не победи ЦСКА с повече в Пловдив

Вижте какво каза треньорът на „жълто-черните“ след успеха с 3:2 в първия полуфинал за Купата

Николай Киров съжали, че Ботев не победи ЦСКА с повече в Пловдив

„Това бе само първата част от полуфинала.“

Думите са на Николай Киров, след като воденият от него отбор на Ботев (Пловдив) спечели с 3:2 домакинството си срещу ЦСКА и взе аванс преди реванша на „Българска армия“.

„Хубаво е, че победихме. Можеше и с друг резултат. Имахме ситуации в края, с които можехме да затвърдим победата“, посочи наставникът на „канарчетата“, които играха с човек повече през почти цялото второ полувреме заради втори жълт картон на Жанио Бикел в 53-ата минута.

„Добро начало и хубав завършек на срещата. Аз съжалявам за моментите след червения картон, защото трябваше да бъдем по-мъдро и да не бързаме, както бе в последните минути. Явно обаче състезателите ни се подведоха по емоциите, а ЦСКА има бързи състезатели и срещу тях е трудно да играеш. Двубоят вече е в миналото, трябва да го анализираме възможно най-бързо и да се готвим за следващия. Реваншът ще е коренно различен, защото имаме преднина в резултата. Сега обаче мислим за двубоя с Лудогорец и едва след това за реванша“, каза Белия, а след това бе запитан дали Ботев ще брани минималния си аванс на „Българска армия“.

„Показахме и днес, че играем отворен футбол. Нито за секунда не се затворихме, защото стилът ни не е такъв. Имахме и доста контузени състезатели, които нямат ритъм, а сили само за около 60 минути в този мач.“

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки