Неделев след мач №200 за Ботев: На „Армията“ ни устройва и 0:0

„Доволен съм от победата, можех да вкарам втори гол“, каза звездата на Ботев след 3:2 над ЦСКА

Неделев след мач №200 за Ботев: На „Армията“ ни устройва и 0:0

Звездата на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев заяви след победата с 3:2 срещу ЦСКА в първия полуфинален мач за Купата на България, че на „Българска Армия“ „канарчетата“ ги устройва и равенство 0:0, за да се класират на финала.

„Доволен съм от победата. Можех да вкарам втори гол. Опитах се да подам топката. За съжаление не успяхме да отбележим. След седмица отиваме на „Армията“ и се надявам да успеем да вземем нещо и да се класираме на финала“, коментира Неделев, цитиран от Гонг.

„Изгониха им човек в добра минута, имаше доста време, но вместо това изглеждаше, че ние сме с човек по-малко. ЦСКА закономерно изравни“, добави той.

„Радващо е, че все пак успяхме да спечелим толкова важна победа. Надявам се след седмица да успеем да се класираме за финала“, продължи звездата на Ботев, след като изигра своя мач №200 за Ботев.

„След една седмица ще разберем дали 3:2 е достатъчен резултат, за да се класираме за финала. И 0:0 ни устройва на „Армията“. Първо мислим за мача в Разград, защото гоним цели и в първенството. Радвам се, че направих доста мачове за Ботев. Не мога да кажа какво ще стане през лятото.“

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки