Павел Колев: Кардиналните промени в Левски започват след края на сезона

„Нормално е да ме засипват и критики, въпреки че още няма 100 дни, откакто съм тук“, каза изпълнителният директор на „сините“

Павел Колев: Кардиналните промени в Левски започват след края на сезона

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев призна в интервю за предаването „Домът на футбола“ по DIEMA SPORT, че кардиналните промени на Герена ще започнат след края на сезона.

Колев направи кратка равносметка на престоя си на ръководния пост във вековния клуб от януари насам и довери за онова, което предстои в близко бъдеще.

„Трудно е, изключително трудно е. Ако кажа, че съм бил подготвен, ще излъжа. Очаквах да е трудно, но не е и това, което заварих, и разбира се, липсата на търпение, на толерантност са неща, които всъщност са нещо нормално за обстановката в Левски. Нормално е да ме засипват и критики, въпреки че още няма 100 дни, откакто съм в Левски. Това разбира се, не е оправдание, както и тежката ситуация, в която е Левски. Единственото, което един човек може да направи, е да си следва сляпо принципите и това, в което вярва, и да работи всеотдайно от сутрин до вечер, а и повече“, започна Колев.

„В крайна сметка, ако няма резултати, никой не е женен за Левски. Така че, аз съм длъжен да свърша това, което смятам за правилно и това, което ми се позволи. Оттам-насетне, да заповяда следващият“.

„Няма да стават поетапно кардиналните промени. В момента паралелно с цялата всекидневна дейност, аз се занимавам да подготвям тези промени – те са свързани с преструктурирането на администрацията и с персонални промени. Това ще се случи след края на сезона, което е най-нормалното нещо. Все пак, аз дойдох в момент, в който предстоеше началото на пролетния полусезон. Трябваше да опозная обстановката и да опозная и хората тук, за да направя верните изводи, за да преценя, с кого можем да продължим напред и с кого ще се разделим. Тепърва предстоят промените, които всички очакват. А дали те ще са за добро, ще видим следващия сезон“, обясни ръководителят.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки