Новият тото милионер ще дари част от парите за благотворителност

Соня Върбанова е на 66 години и играе с печелившата комбинация от 1993 г.

Новият тото милионер ще дари част от парите за благотворителност

Соня Върбанова е 101-ият тото милионер на България. Тя спечели 3 272 500 лева от 28-и тираж на една от най-обичаните игри на Българския спортен тотализатор - "Тото 2 - 6 от 49". Соня Върбанова е на 66 години и играе с печелившата комбинация от 1993 г. Числата всъщност са на майка й, но попълва и комбинация, завещана от баща й, който дълги години работи в тото пункт.

 
Четирите колонки в квитанцията допълва с две свои и всеки път пуска един и същи фиш. Освен в „Тото 2 – 6 от 49“ играе и в „Тото 2 – 5 от 35“. Любопитен факт е, че Соня е родена на 28 април, а номерът на тиража на игрите на СПОРТ ТОТО, от който печели, също е 28-и.
 
Нощта преди тегленето сънувала пророчески сън. В него тя се видяла в асансьор и хората, с които се возела я попитали къде отива и че най-високият етаж е 60-ия. На другия ден, когато гледала тегленето на числата в 28-я тираж, започнала да отброява –първото го има, второ присъства, третото е там и така до 6-тото, от което по-нависоко нямало.
 
 
 
 
Соня има двама сина, внучка и внук. С парите смята да помогне на семейството си и да дари една част от сумата за благородна кауза. На участниците в игрите на СПОРТ ТОТО пожелава късмет и да играят редовно, защото и на тяхната улица ще изгрее слънце.
 
 
Залози за игрите на Български спортен тотализатор се приемат във всички тото пунктове и в партньорски обекти, обозначени със стикер СПОРТ ТОТО, както и онлайн на интернет страницата www.toto.bg .

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки