Черно море излиза в решителна битка за Топ 4

Проблеми могат да спънат Берое, Томаш пълни групата с юноши

Черно море излиза в решителна битка за Топ 4
Отборът на Черно море излиза срещу Берое с увереност да затвърди добрите впечатления от началото на плейофния сезон."Моряците" ще заложат отново и в днешната среща на онзи ефективен атакуващ стил, който донесе и безценната им победа миналия кръг срещу пловдивските „канарчета".
 
Наставникът на тима със сигурност ще направи няколко наложителни промени с оглед на контузиите на Уго Кононго и Мехди Фенуш, които в предишния мач бяха сред титулярите. На техните места трябва да се появят Стефан Станчев отляво на защитата, като на тази позиция вариант е и Мартин Костадинов. Жоржиньо пък ще смени фенуш в атака.
 
Проблемите за треньора на Берое Александър Томаш пък са твърде големи. Той дори няма да успее да събере група за домакинския мач с Черно море заради огромен брой контузени, наказани футболисти и такива, които не са на разположение.
 
Ерол Алкан е наказан за срещата, а Никита Баранов и Карлос Охене продължават да имат различни проблеми и не тренират със своите съотборници. Вчера стана ясно, че още двама от основните футболисти на „зелените" до последно ще бъдат под въпрос.
 
Нападателят Мартин Камбуров е с вирусно засоляване, а Педро Еуженио получи травма на последното занимание и трениpa на облекчен режим. Все пак се очаква Камбуров да бъде вдигнат за мача и да води атака на отбора заради липсата на каквато и да била друга алтернатива.
 
Както е известно трайно контузени са Георги Ангелов, Вандерсон и Владимир Гаджев. Стоян Иванов пък е с националния отбор до 18 години за контролите с Грузия и ще се присъедини към тренировките на тима през следващата седмица. Очаква се в групата за мача с варненци да бъдат включени голям брой юноши на клуба.
 
Въпреки това Берое няма да се яви в пълен състав срещу Черно море, а Томаш не може да разчита на сериозни смени по време на мача и вероятно няма да използва всичките си възможности за промяна. През седмицата с Берое тренираха Иван Гошев, Валентин Иванов, Божидар Димитров и Бранислав Котев от юношите старша възраст, както и Никола Маринов, Георги Маджаров, Ангел Генчев и Пламен Пенев от формацията до 17 години.

 

Рик Джонатан: Хубаво е, че има конкуренция в Лудогорец

„Следвам моя път, това не е късмет, а работа“

Любо Пенев: Вниманието ни е насочено към първенството

„Имаше липса на концентрация“

Дерменджиев: Целта е дубъл

Гледаме към финала, призна треньорът на "орлите" след 4:0

ПРИЗНАНИЕ: Шефът на УЕФА се срещна с Георги Иванов в Нион

Вижте подробности

Лудогорец разби Хебър и вече мисли за финала (ВИДЕО)

Рик Джонатан вкара 2, а Недялков се завърна при 4:0 в Разград

Тържествата за юбилея започнаха с поднасяне на цветя пред паметната плоча на Етър

Бончо Генчев припомни, че "виолетовата" школа е дала на България много големи футболисти

Ники Михайлов и Живко Миланов минаха изпити на "Герена"

На двамата им предстои дипломиране в Национална спортна академия "Васил Левски"

"Герена" все по-близо до реконструкция, общината става собственик

Архитектурната комисия взе решение за прехвърлянето на стадиона Областната управа към общината

БФС поздрави Етър за вековния юбилей

Ето какво написаха от централата

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки