Етър гони задължителна победа срещу аутсайдера Верея

Съставът на Иван Вутов обвит в мистерия

Етър гони задължителна победа срещу аутсайдера Верея
Със сигурност в състава на Етър ще има доста промени за днешния мач срещу аутсайдера Верея, както бе и в първата среща във Велико Търново, спечелена с 3:0.
 
Наказани за този двубой са нападателят Флорент Боджадж и халфът Никола Колев, а в игра след изтърпяно наказание се завръща опитният защитник Крум Стоянов.
 
Най-вероятно Красимир Балъков отново ще даде шанс на младите Кольо Станев и Илия Джамов, които направиха добро впечатление в първата среща със старозагорци. Очаква се почивка да получат опитни играчи като Сърмов, Василев, Ив. Стоянов, но повечето от тях ще бъдат записани сред резервите.
 
"Виолетовите" ще гонят задължителна победа, която на 99% гарантира първото им място в сегашната четворка преди плейофите за седмата позиция. Досега възпитаниците на Красимир Балъков нямат грешен ход в първенството срещу Верея.
 
За първи път в групата на болярите попадна словенският нападател Дино Мартинович. Той със сигурност ще запише минути, но по-скоро ще остане резерва. Мартинович вече е играл за Верея, а беше част и от Локо Пловдив. Има 40 мача и 10 гола в Първа лига. 
 
"В Бистрица играхме като на контрола. Сега вече трябва да победим. Мачът с Верея е комплициран. Знаем какво е да се нагласяш за такъв двубой. Дано този път да подходим много по-професионално, отколкото срещу Витоша. Така или иначе се гласим за баражите. Идеята е да изпробваме различни варианти, както и да обмислим как да играем срещу различни концепции", каза Балъков.
 
Виолетовите спечелиха и 4-те си мача с Верея този сезон - два пъти с 1:0 и веднъж с 3:0 за първенство, както и с 3:0 за купата. Така под ръководството на Балъков Етър няма загубена точка срещу този съперник.
 
Пълна мистерия пък е с какъв състав ще излезе треньорът на Верея Иван Вутов, след като последният му избор беше отнесен с 0:5 от Ботев (Враца). Сигурно е само, че мача ще пропусне нападателят Денислав Станчев, който е наказан.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки