Добромир Жечев: На Левски му трябват още поне 3-4 добри футболисти

Михайлов играе стабилно, вдъхва спокойствие на защитата, допълни спецът

Добромир Жечев: На Левски му трябват още поне 3-4 добри футболисти
Бившият футболист и треньор на Левски Добромир Жечев сподели пред "Тема спорт", че включването в състава за дербито с ЦСКА на Илия Юруков и Станислав Иванов е похвално.
 
Легендарният защитник обаче посочи, че без класни попълнения сините отново няма да са сериозен претендент за титлата и през следващия сезон.
 
"Левски и ЦСКА завършиха 0:0 в полза на Лудогорец. Смятам, че сините с този състав, с който стартираха, заслужено спечелиха точката. Дори ако имаха малко шанс при удара на Станислав Костов в гредата, можеше и да се поздравят с успеха. Но според показаното и от двата отбора мачът логично завърши без победител.
 
Похвално беше, че се даде път на някои от младите футболисти като Илия Юруков и Станислав Иванов. Но Левски, за да може догодина да се бори за шампионската титла, трябва да привлече поне 3-4 добри нови попълнения. Дали те ще бъдат българи или чужденци - няма значение. Но такива играчи трябват, определено се вижда, че отборът трябва да бъде подсилен. Ясно е, че въпросът ще опре и до финанси", заяви Жечев.
 
"В младите ми харесаха желанието и манталитетът, който показаха. Не се изплашиха от този мач. Илия Юруков игра силно. Това е похвално, но пак ще се повторя - само с юноши няма да стане. Нужни са нови попълнения, и то добри.
 
Дано този път на „Герена" изберат точни футболисти, които наистина да помогнат на тима. Такива като Николай Михайлов например. Не мога да не отбележа стабилната му игра. Ники трябва да бъде похвален. Изявите му вдъхват спокойствие и на защитниците пред него", допълни той.
 
"Георги Дерменджиев се старае. Вижда се, че се справя въпреки многото проблеми по състава. Габриел Обертан беше продаден, постоянно има контузени. Като добавим и отстранените Яблонски и Кабрал, а и висящото положение на Цветкович - това са играчите. Задачата му е трудна. Похвални са усилията на треньора и Павел Колев в тази тежка ситуация. Предстои им трудна задача - да направят добра селекция. Нужно е да се внимава много в този период. Класните футболисти са скъпи, а да намериш точен играч за малко пари си е изкуство", завърши Жечев.

 

БФС поздрави Етър за вековния юбилей

Ето какво написаха от централата

Билетите за ЦСКА - Левски вече са в продажба

Пропуските за Сектор "Б" и "Г" са по 10 лева

Етър е вековен!

Легендарния клуб на Велико Търново днес празнува 100 години

Лудогорец е на 90 минути от нов финал за Купата на България

Разградчани изковаха солиден аванс от 3:0 срещу Хебър в първия мач и реваншът изглежда протоколен

Бабич даде почивка на Полонски, за да го съхрани за следващите мачове

Не контузия е причината за смяната на халфа срещу Черно море

Емил Велев: Левски трябва да иска много повече победата

Бившият наставник на "сините" коментира предстоящото последно Вечно Дерби за сезона

Левски U14 разби конкуренцията и стана шампион 3 кръга преди края

Отборът на Георги Коруджиев свърши отлична работа

Етър съобщи имената на още звезди за юбилея

Вижте кои ще участват в празника по случай 100 години футбол във Велико Търново

България U15 с реми срещу Косово (ВИДЕО)

Две дузпи и 1:1 в контрола, играна в Прищина

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки