Царско село ще влиза в елита днес

Отборът се нуждае от минимум точка срещу ЦСКА 1948

Царско село ще влиза в елита днес
Макар и създаден само преди 4 години, днес официално Царско село може да стане част от елита на родния ни футбол.
 
За целта играчите на Никола Спасов ще трябва да стигнат минимум до точка в дербито с ЦСКА 1948. Така разликата с Монтана ще бъде 16 точки (б.а. - ако Монтана победи Ботев Гълъбово) 5 кръга преди края, което означава, че и на теория Царско село ще е недостижим на върха във Втора лига. Иначе клубът на Стойне Манолов е на практика в Първа лига от поне месец.
 
Край Околовръстното шосе на София се стягат за празник и искат да влязат в елита със стил - тоест да победят ЦСКА 1948. Не е тайна, че ръководствата на двата тима не са в добри отношения.
 
Задачата на Царско село може да се окаже лесна, след като основният голмайстор на съперника - Андон Гущеров е наказан заради натрупани жълти картони. Предполага се, че той ще бъде заменен от младока Денислав Александров.
 
Бившият футболист на Лудогорец II имаше здравословни проблеми, но вече е напълни здрав. Мачът с Царско село е по-важен за ЦСКА 1948, защото „червените"водят здрава битка с Арда и Монтана за място в Топ 3.
 
От ръководството на ЦСКА 1948 се надяват, че този път няма да има просташки изстъпления с колегите им от Царско село. Както е известно, след предния мач между двата тима имаше голям скандал между Стойне Манолов и Кирил Котев.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки