Балъков пренарежда състава в търсене на точка

Кадрови проблеми мъчат Сашо Ангелов

Балъков пренарежда състава в търсене на точка
Без двама основни футболисти излиза днес Етър за гостуването си във Враца. Капитанът Георги Сърмов и халфът Румен Руменов пропускат мача поради натрупани картони и това налага Балъков за прероден път да променя схемата.
 
В отсъствието на Сърмов най-вероятно като титуляр ще се завърне Яни Пехливанов, който лекува дълго време травма. Добрата новина за „болярите" е, че най-после всички играчи са напълно здрави и няма контузени.
 
Една точка е необходима на „виолетовите”, за да си гарантират първото място в четворката, което ще им осигури да са домакини в реваншите в мачовете за 7-10 място. Ако не я вземат днес във Враца, етърци ще търсят точката в последното домакинство срещу Витоша.
 
В същото време кадрови проблеми мъчат треньорът на Ботев (Bp) Сашо Ангелов преди домакинството на Етър днес. Заради наказания срещата пропускат бранителят Андреас Васев и халфът Йордан Апостолов.
 
Останалите обаче са на линия за дербито с „болярите", което винаги е интригуващо, независимо в коя дивизия са двата тима и за какво се борят.
 
Статистиката е на страната на домакините, които от 18 срещи на стадион „Христо Ботев" са спечелили 12, два пъти двубоите са завършвали наравно, а 4 пъти гостите са грабнали победата при голова разлика 31:12.
 
Настроените във Враца е приповдигнато, след като тимът смачка с 5:2 Витоша в предния кръг.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки