Сензациите в пресата: Скаути на Коня удивени от Неделев и Димитров

Пенев и екипът му гледат мача до среднощ на „Армията”, Турци оглеждат Лукоки

Сензациите в пресата: Скаути на Коня удивени от Неделев и Димитров

Най-интересните теми в българската преса днес, 26 април:

 

„Тема спорт”: Скаути на Коня удивени от Неделев и Димитров

 

Скаути на турския елитен Коняспор са били на стадион "Българска армия" за полуфинала реванш между ЦСКА и Ботев Пловдив. Според местните медии те са останали удивени от представянето на звездата на жълто-черните Тодор Неделев и централния защитник Кристиан Димитров. И двамата вкараха по един гол за достигането на тима до битката за трофея. "Треньорът Айкут Кочаман вече е получил доклад с представянето им. Със сигурност той няма да пропусне изпълнението на Неделев за първия гол в срещата", отбелязват в Турция.

Коняспор се намира на десето място в местния елит. За този тим преди време игра нападателят Димитър Рангелов. През лятото на 2017 година клубът привлече халфа Мехди Бурабия от Левски за 500 хиляди евро. В турските медии има информации, че Неделев и Кристиан Димитров са желани и от гранда Фенербахче, който през този сезон изпадна в сериозна игрова криза. Те са искани и от ЦСКА, както и от други чуждестранни клубове. Затова надали Ботев ще успее да ги задържи през следващия сезон.

 

„Тема спорт”: Пенев и екипът му гледат мача до среднощ на „Армията”

 

Любослав Пенев u щабът му останаха на "Армията" дълго след края на реванша с Ботев Пд. Екипът е гледал повторно сблъсъка. От ЦСКА изискаха записа от телевизията, която го излъчва, буквално няколко минути след последния съдийски сигнал. На пресконференцията си след сблъсъка Любо призна, макар и по заобиколен начин, че отборът има трудности, когато съперникът контраатакува: 

"Допуснатите голове ги отдавам на определени пропуски в нашата игра. Знам къде са - в определени линии и начина, по който не успяваме да изнесем топката. Оттам, когато отборът е отворен в противниковата половина, при един грешен пас има открадната топка и това предизвиква проблем за нас", каза Пенев.

 

„Меридиан мач”: Турци оглеждат Лукоки

 

Турски клуб ще прати емисари за крилото на Лудогорец Джоди Лукоки. Става дума за Коняспор, който се намира в златната среда на класирането. Най-вероятно това ще е и причината Лукоки да излезе титуляр срещу „моряците", въпреки че в последните мачове бе предпочитан Попа. Лукоки вече бе почти пред трансфер в турското първенство преди няколко месеца, като тогава Бурса предлагаше 1,5 милиона евро, но от Лудогорец отказаха сделката. На вратата отново ще застане Пламен Илиев, който се върна при победата над Ботев с 3:0. В 7 мача той има пет сухи мрежи.

 

Заги: Сега ще разчитаме на Левски

Треньорът на Славия коментира загубата от Крумовград

Станислав Генчев: Няма как да не съм доволен

„Показахме, че искаме в челната шестица“

Серкан Юсеин: Заслужено победихме Славия

„Още не е ясно, чакаме следващия мач на ЦСКА 1948“

Христо Янев: Надеждата остава, ще се борим

Треньорът на Ботев (Враца) призова за феърплей

Светльо Петров: Играхме силно, дори с човек по-малко

Треньорът на Етър коментира загубата във Враца

Левски ще реши бързо мача с Берое

Вижте подробности

Босът на Локо Сф: Какви италианци, какви нови собственици?

„Смешна работа! Стига фантасмагории“, отсече Иван Василев

ЦСКА показа уникални записки от равенството с Интер през 1967 година

Вижте ги

Себастиан Вия проговори за трансфер, иска най-доброто за Берое

Вижте интервю с новата звезда на старозагорци

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки