Бербатов със съвети към Солскяер за новия сезон

Българинът посочи кого да привлече Юнайтед и кого да не продава

Бербатов със съвети към Солскяер за новия сезон
Бившият нападател на Манчестър Юнайтед отново се изказа в подкрепа на идеята тимът да привлече младия защитник и капитан на Аякс Матийс Де Лихт, като в същото време предупреди, че звездата Пол Погба не бива да си тръгва от "Олд Трафорд".
 
"Оле Гунар Солскяер се нуждае от централен бранител, който може да владее топката, да я подава на халфовете и да не се страхува - точно както Вирджил ван Дайк. Ако съм нападател с Ван Дайк в моя тим, знам, че всичко ще бъде наред. Нуждаят се от някого като него.
 
За толкова млад играч представянето на Де Лихт е невероятно. Зрял е, удобно му е с топката и не се притеснява срещу кого играе - дали това е Кристиано Роналдо или някой друг. Той просто практикува своята игра. Движи се грациозно и не се паникьосва с топката. Разполага с всичко, което можеш да искаш от един защитник.
 
Това момче ще бъде удивителен играч. Той е голям талант и се надявам, че през лятото Юнайтед ще се бори за него и ще го вземе”, убеден е Бербатов. 
 
„Защо Погба е проблемът? Критикуват някои играчи повече от други, което не е честно. Не можеш да избягаш от критиките в различните им форми - всички имаме телефони и социални мрежи. Той не е робот, но ако не се чувстваш оценен, какво правиш? Отиваш някъде другаде.
 
Напускането му обаче би било грешка. Наистина се надявам, че Оле ще каже на Погба, че ще гради отбора около него, за да му даде увереност да играе на най-доброто си ниво. Имам опит от първа ръка колко добър може да е Погба от времето, когато той беше още момче и тренира с нас. Също така, добро хлапе е.
 
Погба трябва да знае, че има играч, който е зад гърба му. Трябва да има свободата да прави решаващи пасове. Няма значение дали прави грешки, тъй като опитва трудни подавания", коментира пред "Сън" българинът, който тази седмица беше в клубната база, учейки се от Солскяер.
 
"Тренирах с Оле и щаба му тази седмица заради треньорския ми курс. Атмосферата там беше добра, но може и повече. Когато не се представяш добре, на тренировките ще има тъжни лица. Не си щастлив, че губиш мачове. Но класиране за Шампионската лига би спасило сезона. След това можеш да се прегрупираш и да привлечеш играчи, но те трябва да бъдат подходящи", допълни той.

 

Агентът на Нагелсман призна за преговори с Байерн Мюнхен

Специалистът е близо до завръщане на "Алианц Арена"

Лапорта привиква Шави на среща след Ел Класико

Ръководството на клуба иска да разбере окончателното решение на треньора

Рома задържа Де Роси и през следващия сезон

Наставникът на "вълците" записва впечатляващи резултати тази пролет

Леао вярва в обрата над Рома в Лига Европа

Звездата на Милан заяви, че е намерил радостта да се справя добре

Артета: Не мога да намеря правилните думи

Мениджърът на Арсенал беше много разочарован от отпадането в ШЛ

Тухел: Тази победа значи много

Треньорът на Байерн коментира успеха с 1:0 над Арсенал в ШЛ

Нойер счупи рекорд в Шампионската лига

Германецът вече има 58 сухи мрежи в турнира

Гуардиола доволен от футболистите си, въпреки отпадането

"Всички играха на ниво", заяви Пеп

Фенербахче ще победи Олимпиакос в реванша

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки