НКП на Левски празнува 10-годишен юбилей

Вижте подробностите

НКП на Левски празнува 10-годишен юбилей

Националният клуб на привържениците на Левски празнува десетгодишнината си днес. Ето какво написа по повода бившият председател на НКП Владимир Владимиров-Гугутката във "Фейсбук". Публикуваме го без редакторска намеса.

 

"Приятели, на 2 май, 2009 година бе учреден НКП! Станахме на 10 години и можем да се гордеем от това, което постигнахме заедно. Членове, приятели и хора, които симпатизират на Левски и нашата организация.

 

Имах честта, отговорността и удоволствието да бъде председател на НКП през 6 от тези 10 години. След това продължих да живея с организацията, нейните инициативи и проблеми.

 

Направихме много видими и невидими неща. Постигнахме куп успехи, но направихме и грешки... Надявам се да ни ги простите!

 

НКП обиколи многократно България, за да е близо до Синята общност. Организирахме много турнири, защото смятаме, че най-важната ни цел е децата да обичат Левски и футбола. Имахме значима роля за 100-годишния юбилей на клуба. Мачът с Лацио бе феноменално събитие. Бяхме част от инициативата за спасяването на БК Левски. Ние имахме важна функция и за организирането на двубоя с Юргорден".

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки