Меси: Ливърпул ще ни натисне здраво на "Анфийлд"

"Нищо не е приключило", заяви звездата на Барса

Меси: Ливърпул ще ни натисне здраво на "Анфийлд"

Звездата на вечерта - Лео Меси, остана доволен от успеха с 3:0 над Ливърпул, който доближи близо "блаугранас" до финала в Шампионската лига. Тази вечер аржентинската звезда вкара и своето попадение №600 за клуба.

 

Меси излезе и с призив към феновете на тима, които освиркаха бурно бразилеца Филипе Коутиньо заради слабото му представяне.

 

"Последната възможност беше отлична за 4:0, но.. и 3:0 е добър резултат. Сблъсъкът не е приключил, тъй като Ливърпул ще ни натисне здраво на "Анфийлд". Темпото на игра, което наложи съперникът ни беше много високо. Контра след контра... Не сме свикнали на това нещо. Затова тази победа ни отне толкова много усилия".

 

"Най-важното е, че не допуснахме гол. Бяхме по-добри през първото полувреме, а през второто ни натискаха доста в нашето поле. Да, голът ми от фаул влезе много зрелищно. Стана много хубаво".

 

"Публика и отбор, трябва да бъдем всички като едно. Трябва да гледаме заедно напред и да постигнем целите си. Грозно е да видиш как освиркват Коутиньо. Не трябва така да се получават нещата. Искам да сме заедно и сплотени".

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки