Чистката в Реал започна: Зидан задраска трима!

Гарет Бейл оглавява списъка с ненужните на "Бернабеу"

Чистката в Реал започна: Зидан задраска трима!

 Чистката в Реал Мадрид започна. Треньорът Наставникът на "белите" Зинедин Зидан вече е разговарял с първите трима, които не попадат в сметките му за новия сезон и ги е информирал, че трябва да си търсят отбори. 

 
Според в. "Марка", това са Гарет Бейл, Дани Себайос и Маркос Йоренте. По информация на изданието Зидан им е казал, че единственото, което може да направи, за да им помогне, е да им даде игрови минути до края на сезона, в които да се опитат да блеснат и да предизвикат интереса на евентуалните купувачи. 
 
Безспорно най-голямото име в триото е на уелсеца, който е и рекордната покупка на "белите" в историята им. Той обаче е в студена война с наставника и в крайна сметка съдбата му е предрешена. Въпросът е обаче дали ще се намери отбор, който да плати исканите от Реал около 100 млн. евро за подписа му или ще се наложи цената да бъде занижена максимално. 
 
От "Марка" твърдят, че са се свързали с антуража на Бейл в търсене на коментар за очаквания ход на Зидан. От там обаче са обявили, че няма да коментират темата, като според вестника учудващото е, че информацията не е била отречена от тях, което подсказва и истинността на твърдението. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки