Суарес обеща: Няма да празнувам, ако отбележа на "Анфийлд"

Нападателят бе обект на много коментари след радостта си след гола на "Камп Ноу"

Суарес обеща: Няма да празнувам, ако отбележа на "Анфийлд"

Нападателят на Барселона Луис Суарес се завръща в Ливърпул за първи път от 2014-а година насам. Причината е реваншът между двата тима в тазгодишното издание на Шампионската лига в полуфиналната фаза.

Суарес бе обект на много коментари след успеха с 3:0 на „лос кулес” над английския клуб, а именно Ел Пистолеро откри резултата, изразявайки бурна радост след отбелязания гол. На официалния брифинг преди мача Суарес довери, че Барса е „научил своя урок” след краха срещу Рома през миналата година, след като римляните победиха точно с 3:0 каталунците в италианската столица и ги изхвърлиха от турнира. Във вторник вечерта пък Ливърпул ще се нуждае от същия резултат, за да прати мача в продължения.

„Поучихме се от грешките в миналото. Идваме на „Анфийлд” след тежък край на миналия сезон, който ни е останал в главите”, сподели Суарес.

Уругваецът сподели, че преди година срещу Рома отборът му е бил спокоен в Рим, тъй като са отбелязали четири гола в Испания, но в крайна сметка са останали с разочарованието. „Не трябва да се залъгваме от първия резултат, тъй като Ливърпул може да накаже всяка грешка при нас. Отборът им беше финалист миналата година в турнира, а през тази година се бори за титлата в Англия”, продължи Суарес.

Нападателят призна, че „Анфийлд” е голям плюс за Ливърпул, тъй като на този стадион отборът играе винаги с човек повече. След завръщането си, Суарес довери: „Много съм благодарен на Ливърпул за всичко, което направиха за мен и съм развълнуван, че се връщам тук. Няма да празнувам, ако отбележа тук, както не празнувах, когато вкарвах на Грьонинген с Аякс, когато гостувахме”, завърши с усмивка Луис Суарес.

Ново 20! Шави си тръгва

Треньорът на Барса преговаря с Деко 75 минути

Шави: Позорно е, че няма технология на голлинията

„Не заслужавахме да загубим, играхме по-добре от Реал“, смята треньорът на Барса

Бетис надви Валенсия и влезе в зона "Европа"(ВИДЕО)

Севилци стигнаха до успех с 2:1 като гости

Селта надви Лас Палмас след рецитал на Аспас (ВИДЕО)

Галисийци се отдалечиха от изпадането

Анчелоти: Близо сме титлата, но Барса е много силен съперник

Италианецът не скри уважението си към каталунците

10 от Барса рухнаха срещу ПСЖ (ВИДЕО)

Вижте подробности

След голямо шоу: Дортмунд видя сметката на Атлетико (ВИДЕО)

Рурците победиха испанския тим с 4:2

Белингам: Заради такива мачове пристигнах в Реал

Той не смята, че има фаворит в утрешния мач срещу Сити

Карлето зачеркна четирима играчи за следващия сезон

Вижте и кои са те

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки