ИЗВЪНРЕДНО: Балъков коментира националния отбор и успеха в Пловдив

Вижте какво разкри наставникът на Етър след 2:0 на „Лаута“

ИЗВЪНРЕДНО: Балъков коментира националния отбор и успеха в Пловдив

"За първи път Етър побеждава Локомотив в Пловдив.“

Това каза Красимир Балъков след успеха с 2:0 в първия плейофен двубой за разпределение на местата от седмо до десето в Първа лига.

Реваншът е в петък във Велико Търново, а треньорът на „болярите“коментира и факта, че е сочен за сигурен наследник на Петър Хубчев начело на националния ни отбор.

„Тимът беше мотивиран и концентриран още в началото, а за този епизод със засадата - стават грешки, и ние сме били ощетявани, играхме по-добре и заслужено си победихме", коментира Балъков в ефира на Диема спорт.

"След като в тази ситуация и публиката реагира, много емоции имаше в мача, стана напрегнат мач, искаше ми се да играем 11 срещу 11, и така щяхме да ги победим, защото отборът игра добре. Имаме си един стил на игра, съобразяваме се като има два мача, не трябва да правим глупости, в края имаха ситуации, в Търново ни очаква здрава битка, както и да дойдат, ние ще излезем за победа", каза още той.

"На 15 май имаме разговор с Общината и ръководителите на клуба и тогава ще мога да дам отговор, приказки и разговори се водят много, но има малко от това, което ние искаме. Бъдещето ми е без значение, клубът няма как да , спортно-технически се направи крачка, трябва да има терени, база, пътуваме постоянно, което не е нормално за клуб от Първа лига", добави Балъков, а после бе запитан дали той ще поеме България след раздялата с Петър Хубчев.

"Следващият национален селекционер ще е различен от този, който е сега. С Хубчев се познаваме отлично, работили сме заедно, но Изпълкома на БФС решава. По тази тема няма какво да добавя и след мача с Ботев Враца, казах, че като му дойде времето, ще го коментирам. Концентриран съм върху работата си с Етър."

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки