Шенсой: Добри Митов има съвременно ноу-хау

Той получава голям шанс да се докаже, каза специалистът

Шенсой: Добри Митов има съвременно ноу-хау
Чуждестранният специалист Наджи Шенсой, който работи в няколко отбора в България, говори пред "Тема спорт" за назначението на Добри Митов като старши треньор в ЦСКА.
 
Двамата са работили като екип в Беласица, Вихрен, Локо Пловдив и Пирин Благоевград и Шенсой познава отлично потенциала на Митов.
 
"Изобщо не се изненадах от назначението на Добри Митов. Доказано е - Наджи Шенсой много добре знае кой треньор да му е помощник. Добри е много голям работохолик. Умен е и най-важното от всичко е, че има ноу-хау за съвременните тенденции във футбола.
 
Той получава голям шанс да се докаже. Най-хубавото е, че му се дава възможност в клуб като ЦСКА. Ако ръководителите му подадат ръка, както и ако феновете го подкрепят, нямам съмнения, че ще има успех.
 
Преди да започнем да работим заедно, той беше треньор в Беласица. Там се запознахме. Дори тогава виждах, че е амбициозен, много работлив и с голям характер. След това два пъти бяхме заедно в Пирин, като през 2009 година изведохме отбора на финал за купата.
 
При втория случай пък спасихме отбора от изпадане. Беше много трудна ситуация, тъй като след 13 кръга Пирин имаше само 4 точки, но накрая го спасихме", каза Шенсой.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки