Георги Тодоров: Проблем е, че вече четири мача нямаме победа на "Герена"

"Ще бъде притеснително, ако Левски пропусне да се класира за европейските турнири"

Георги Тодоров: Проблем е, че вече четири мача нямаме победа на "Герена"

Треньорът на Левски Георги Тодоров даде пресконференция преди втория си мач начело на “сините” - домакинството на Черно море. Новият наставник на столичани започна с победа при завръщането си в отбора, след като футболистите му надвиха като гости Ботев (Пловдив) с 3:1, а сега на дневен ред са “моряците”.

"Последната седмица след победата над Ботев в Пловдив мина по-леко. Победите създават спокойствие. Доволен съм от старанието на футболистите през цялата седмица и се надявам това да се покаже и на мача с Черно море. Говорих със Станислав Костов заради реакцията му в мача с Ботев и той разбра, че това са недопустими неща в професионалния футбол. Такива реакции не са добри", каза Тодоров. Наставникът допълни, че в групата за мача с варненци няма да има сериозни промени, като в нея се завръща единствено казахстанеца Еркебулан Сейдахмет, който лекуваше контузия. Останалите играчи са здрави.

"Черно море винаги е един от стабилните отбори. Те са освободени психически, защото вече не играят за нищо. Имат един наистина добър треньор и ще ни бъде трудно, но трябва да направим всичко, за да прекъснем серията от четири мача без победа на "Герена". Трябва да подходим с агресия и да няма напрежение. Надявам се да направим добър мач и най-важното е да спечелим. Засега политиката на клуба е да залага на собствени кадри и се надявам това да продължи да бъде така", каза наставникът.

"Няма причина да играем под напрежение на "Герена". Това са мачове пред нашата публика. Трябва да търсим добра игра и победа. Отзивите са положителни след мача в Пловдив и е проблем, че вече четири мача нямаме победа на "Герена". Всичко е до характер. В Левски и ЦСКА не е лесно, отговорността е голяма. Но не съм останал с впечатление публиката да оказва натиск на отбора - напротив, подкрепя го. Това са професионални футболисти, трябва да се отърсят от всякакво напрежение и да могат да покажат играта, на която са способни. Ще бъде притеснително, ако Левски пропусне да се класира за европейските турнири. Играчите на Левски не са слабохарактерни, но е твърде рано все още да мислим за баража", каза още треньорът.

Тръпката е в efbet Лига – шампионатът се разделя на 3 групи, интригата е на макс!

Бонусът за елита на платформата за онлайн спортни залози efbet.com важи до края на сезона

Левски на печалба, вижте финансовия отчет на „сините“

Ето какво пишат от „Герена“

Лудогорец публикува речта на Антон Недялков преди Хебър

Вижте какво казва на съотборниците си капитанът, завърнал се в игра след 6 месеца

Официално: Ботев (Пд) иска международен съдия за реванша с ЦСКА

Вижте отовреното писмо на "жълто-черните" до БФС

Бусато: Дербито е приоритет

Вижте какво каза вратарят на ЦСКА

Рик Джонатан: Хубаво е, че има конкуренция в Лудогорец

„Следвам моя път, това не е късмет, а работа“

Любо Пенев: Вниманието ни е насочено към първенството

„Имаше липса на концентрация“

Дерменджиев: Целта е дубъл

Гледаме към финала, призна треньорът на "орлите" след 4:0

Бойко Борисов и Витоша на полуфинал

"Тигрите" разбиха ФК Кюстендил с 3:0

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки