Кушев: Продължаваме заслужено

Според него "белите" са можели да си направят реванша много по-лесен

Кушев: Продължаваме заслужено

 Помощникът на Славия - Мартин Кушев определи като абсолютно заслужено продължаването напред на тима след сблъсъка с Ботев (Враца), който се реши след продължения и само един гол в рамките на двата двубоя. Според него "белите" са можели да си направят реванша много по-лесен.

 

"И двата мача бяха доста нервни и напрегнати. Успяхме да победим с голямо желание и раздаване, за което благодарим на футболистите. Повярваха, че можем да победим. Съвсем заслужена победа, контролирахме целия мач, изтървахме доста положения, затова мачът ни стана труден, можеше да бъде много по-лесен."
"Ние почти всеки мач имаме положения, но днес имахме доста. Може би малко и малшанс."
 
Кушев коментира и изгонването на старши треньора Златомир Загорчич: "Мисля, че беше несправедливо изгонване. Той просто поиска обяснение за една ситуация за фаул, излишно беше това от съдийската тройка."
 
"Не сме се съмнявали, имаше много разговори с нашите футболисти и се виждаше, че имат голямо желание. Ние треньорският щаб не сме имали никакви съмнения."
Кушев не крие и огромната амбиция на "белите" да стигнат до баража за Лига Европа. "Така е, този мач ни е като финал, ние искаме да играем бараж за Лига Европа, така че е така."
 
"Силното ни оръжие е колективът и това, че се опитваме да играем свободно. Дано покажем нашата игра и да преминем напред", допълни Кушев.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки