"София Спорт" с престижна победа, подчини ЦСКА

Малките таланти на треньора Йордан Димитров надвиха "червените" в първенството на Футбол 7

"София Спорт" с престижна победа, подчини ЦСКА

Отборът на "София Спорт" (родени 2009 година) записа престижна победа в столичното първенство на Футбол 7. Малките таланти на един от най-добрите ни и перспективни млади треньори Йордан Димитров надиграха ЦСКА с 2:0. "София Спорт" изигра перфектно тактически мача и с голове в последната третина на двубоя стигна до трите точки.

В първите две части от мача играта бе равностойна, но "червените" имаха по-чистите положения за гол. Отлично се справи вратарят на "София Спорт" Стилиян Пъдарев, а веднъж и гредата се оказа негов помощник. В последните 15 минути от мача, обаче отборът на Йордан Димитров бе пълен господар на терена.

Логично се стигна до голове, като Георги Сапунджиев откри резултата. Той направи добавка, след като вратарят на ЦСКА бе отразил удар на Ясин Сали. Малко след това, при контраатака Сали остана сам срещу стража на противника, но не прояви егоизъм и подаде към Денислав Пейчев. Той на празна врата прати топката в мрежата за 2:0 и хвърли в екстаз родителите и членовете на клубната управа, начело с президента Владимир Стоянов.

"Изключително доволен съм от всички деца. Те показаха, че трудът, който полагат в тренировките дават резултат. Горд съм с тези момчета и им пожелавам още по-големи успехи", заяви пред медиите треньорът Йордан Димитров след победата над ЦСКА. Той изпраща страхотен уикенд, след като воденият от него отбор на родените през 2010 година вчера разби Национал с 5:2 и се утвърди на второ място в класирането на столичното първенство на Футбол 5.

СЪСТАВ НА "СОФИЯ СПОРТ": Стилиян Пъдарев, Борис Костадинов, Сава Фурнигов (капитан), Марин Маринов, Денислав Пейчев, Ясин Сали, Адриан Петров, Теодор Илиев, Роберт Станков, Огнян Николов, Георги Сапунджиев и Цветомир Хаджииванов 

Този уикенд мачове играха и другите отбори от една от най-проспериращите школи в столицата. "София Спорт" (родени 2005 година) загуби с 0:4 от Национал. "Батковците" от набор 2006 отстъпиха на Локо (Сф) с 1:2 (голмайстор Алексей Раданов). При родените през 2007 година "София Спорт" надви Сердика с 4:2, след като получи право да изпълни три дузпи. Голмайстори станаха Кирил Курдаланов, Мартин Марин, Борислав Дерменджиев и Стоян Стоянов. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки