Александър Томаш отхвърли възможността да поеме ЦСКА

"Мисля само за Берое", каза треньорът на Берое

Александър Томаш отхвърли възможността да поеме ЦСКА

Старши треньорът на Берое Александър Томаш коментира слуховете, че е сред фаворитите да поеме ЦСКА от новия сезон.

 

В интервю за "Дарик" той заяви, че заедно с екипа му са изцяло концентрирани върху работата си при старозагорци.

 

"Добрите резултати се дължат само на футболистите. Тук обаче е моментът да кажа, че освен играчите има едни хора, които винаги са зад кадър - това са собствениците на клуба, които в трудния период, периодът на буря, повярваха в треньорския щаб, повярваха на спортния директор, твърдо застанаха зад нас и така показаха на футболната общественост, че в България има мислещи за футбола хора, че винаги има тежки моменти, но когато човек работи и е отдаден, рано или късно резултатите идват. Така, че това е изцяло на хората, които управляват Берое. Още веднъж искам да им благодаря от мое име, от името на спортния директор и от целия екип. Вижда се, че когато човек е целенасочен, работи със сърце и душа, нещата рано или късно се получават", започна 40-годишният специалист.

 

"Даже в трудния период, още тогава с ръководството започнахме да работим по селекцията. Точно тогава те показаха, че ни имат напълно доверие, знаят, че има такива моменти. Тогава започнахме да планираме следващата година. Естествено в живота никога не казвай никога, но в момента сме изцяло концентрирани върху оставащите мачове. Работим и привличането на нови футболисти. Даже в момента един човек от екипа и спортният директор не са в България, така че не сме спирали да работим в последните 3 месеца", добави той. 

 

"Изцяло съм отдаден на каузата Берое. Аз съм професионалист, имам договор за още една година и това уважение, което ни показват ръководителите, аз и моя екип сме длъжни да им отвърнем със същото. Мислим изцяло и единствено само за Берое. Разбирам тези неща, в събота имаме мач с ЦСКА, но аз и екипът, и отборът и клубът работим заедно само за една цел - всеки мач да излизаме за победа", заяви Томаш относно слуховете, че може да поеме ЦСКА през следващия сезон. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки