Петър Хубчев ще открие детски турнир в Тетевен

Надпреварата ще се проведе на 24 и 25 май

Петър Хубчев ще открие детски турнир в Тетевен

За четвърта поредна година, на 24 и 25 май в Тетевен ще се проведе международният турнир по футбол за деца „За купата на Кмета на Тетевен“. Мероприятието ще бъде открито в 9.30 ч. на стадион “Георги Бенковски” от патрона на турнира кметът на Община Тетевен д-р Мадлена Бояджиева и бившият национален селекционер Петър Хубчев, който от лятото ще поеме Левски.

 
Вече три години подред Община Тетевен, по време на традиционните майски празници в града, провежда турнир по футбол за деца в категориите Футбол 5 и Футбол 7.
 
През 2016 г.участие с по две възрастови групи взеха детско-юношеските школи на домакините от Бенковски Тетевен; Славия; Литекс и Олимпия София, като шампиони станаха младите футболисти на Славия.
 
През 2017 г. участие с по две възрастови групи Футбол 5 и Футбол 7 взеха детско-юношеските школи на домакините от Бенковски Тетевен; Славия; Литекс и Етър, като шампиони станаха младите футболисти от Търново. 
 
През 2018 г.турнирът беше в категорията Футбол 7, като участие взеха осем от най-силните школи в България – ЦСКА, Бенковски - Тетевен; Национал - София; Локомотив Горна Оряховица; Ботев Враца; Славия; Литекс и Етър. Шампиони станаха децата на ЦСКА, побеждавайки на финала миналогодишните първенци от Етър.
 
Тази година организаторите от Община Тетевен предвиждат участие само на деца възрастова група “Футбол 7”, но за сметка на това, участие ще вземат 8 детско-юношеските школи домакините от Бенковски Тетевен; Левски; Хебър Пазарджик; Национал София; Чавдар Троян; ФК Радовиш Македония; Ботев Враца и ФК Севлиево.
 
Отборите ще бъдат разделени в две групи и ще изиграят срещите си на два терена. Турнирът ще завърши с елиминационна фаза и награждаване на младите участници на 25 Май.
 
Заги: Сега ще разчитаме на Левски

Треньорът на Славия коментира загубата от Крумовград

Станислав Генчев: Няма как да не съм доволен

„Показахме, че искаме в челната шестица“

Серкан Юсеин: Заслужено победихме Славия

„Още не е ясно, чакаме следващия мач на ЦСКА 1948“

Христо Янев: Надеждата остава, ще се борим

Треньорът на Ботев (Враца) призова за феърплей

Светльо Петров: Играхме силно, дори с човек по-малко

Треньорът на Етър коментира загубата във Враца

Левски ще реши бързо мача с Берое

Вижте подробности

Босът на Локо Сф: Какви италианци, какви нови собственици?

„Смешна работа! Стига фантасмагории“, отсече Иван Василев

ЦСКА показа уникални записки от равенството с Интер през 1967 година

Вижте ги

Себастиан Вия проговори за трансфер, иска най-доброто за Берое

Вижте интервю с новата звезда на старозагорци

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки