ЧИСТКАТА ПРОДЪЛЖАВА: Левски се раздели с още трима

Вижте кои са те

ЧИСТКАТА ПРОДЪЛЖАВА: Левски се раздели с още трима
Още трима футболисти приключиха с Левски. Своите последни мачове за клуба вече са изиграли Серджиу Буш, Антони Белмонт и Богдан Вашчук, твърди "Топспорт". Както е известно клубът през лятото напускат още Милош Цветкович, Жерсон Кабрал и Давид Яблонски, когато изтичат договорите им.
 
В края на изминалата седмица Буш и Белмонт са провели разговор с изпълнителния директор Павел Колев, на който им е било съобщено, че не попадат в плановете на спортно-техническия щаб за новия сезон.
 
Сериозна сериозна следа в Левски оставя само румънецът, който беше основен играч през изминалото първенство. Таранът спечели доверието на „сините“ фенове с попаденията срещу ЦСКА за Купата на България, но така и не успя да демонстрира нужното постоянство. През сезон 2018/19 пък се превърна в твърда резерва на Станислав Костов. 
 
Антони Белмонт ще бъде запомнен като „лошото момче“, което често се забърква в скандали със своите треньори. Многократно французинът беше спряган за гонене от клуба, но в крайна сметка кариерата му в българския тим все пак ще приключи, пък дори и по-късно от очакваното…
 
Богдан Вашчук пък ще бъде върнат на латвийския ФК Рига, след като не успя да се пребори за постоянен договор със „сините“. Естонецът дойде на „Герена“ по изричното настояване на Славиша Стоянович, но така и не успя да намери регулярно място сред стартовите 11. Най-много шансове Вашчук получаваше от Георги Дерменджиев, но бързото освобождаване на специалиста предначерта и съдбата на атакуващия халф.
 
И тримата вече не тренират с основната група на Левски, като това се видя отчетливо и на днешното занимание на „сините“. То протече и без бранителя Деян Иванов, който през деня бе сполетян от ужасяващата новина за смъртта на неговия баща.
 
Съдия притесни Черно море преди мача под тепетата

Валентин Железов ще свири срещата на "Колежа"

Вальо Михов - Гонзо ще ви гледа в очите, а не зад гърба

Бившият президент на БФС призова за обединение

Ас на Витоша (Бистрица) е обект на интерес от професионални клубове

Николай Замфиров има 3 гола в петте си изиграни мача за "тигрите" до момента

Пьотровски донесе 180 000 евро в касата на Лудогорец

Звездата на разградчани ще участва на Евро 2024 това лято

Деветият в Полша си хареса Турицов

Защитникът на ЦСКА е почти сигурно напускащ след края на сезона

Левски иска да продължи положителната серия при домакинството на Славия

"Сините" приемат столичния си съперник на "Герена" от 19:00ч.

Етър и Пирин рестартират шампионата с важен мач

Сблъсъскът в Благоевград започва в 14:00ч.

Съдбоносна среща на "Герена"

Вижте подробности

Етър без Шано за мача срещу Пирин

Французинът не е на разположение на треньорския щаб

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки