Красимир Балъков: Жалко, сами се бихме!

Аз съм положителен човек, но ухапят ли ме, хапя и аз, каза треньорът по адрес на Венци Стефанов

Красимир Балъков: Жалко, сами се бихме!

Няма разочарование, защото това е бараж в две срещи. Жалкото е, че сами се бихме, тъй като подарихме ситуацията при гола на Славия, коментира треньорът на Етър Красимир Балъков след 0:1 от Славия в първия мач от финалния плейоф за участие в баража за Лига Европа. 

 
“Нещата можеха да се развият по друг начин. През второто полувреме Славия се прибраха и пазеха резултата, а ние тотално ги надиграхме. Заслужавахме равен. Положителното от този негативен резултат е, че сега във Велико Търново ще дойдат повече зрители", добави той.
 
"Ако Господ е с нас, в четвъртък ще победим и ще продължим напред. Ще трябва да сме по-офанзивни при този резултат, а също така да внимаваме. Няма драма с лиценза на Етър. Просто не сме подали документи, тъй като не сме очаквали да стигнем до таззи ситуация. Това е лиценз, който засяга инфраструктурата, т.е. дали ще играем във Велико Търново”, каза Красимир Балъков.
 
Той коментира и критиките на президента на Славия Венцеслав Стефанов след назначението му като национален селекционер.
 
“Уважавам го като човек, който е направил много за българския футбол. Славия е един много симпатичен отбор. Но да се критикува един селекционер без нито един ден работа - това не го разбирам. Аз съм положителен човек, но ухапят ли ме, хапя и аз”, каза Балъков, който отказа да коментира дали в договора му има клауза, според която членове на Изпълкома нямат право да критикуват публично работата му.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки