Митов: Левски изпусна страхотна възможност за титла, догодина няма да я има

Трябва да се даде шанс на Хубчев, но поста при сините е много ветровит, каза треньорът

Митов: Левски изпусна страхотна възможност за титла, догодина няма да я има
Бившият наставник на Левски и настоящ на спечелилия промоция във Втора лига Хебър Пазарджик – Николай Митов, заяви, че както и да завърши сезон 2018/2019 в родния футболен елит, през следващия водещите тимове ще вземат съответните мерки.
 
Митов изрази огромно съжаление, че „сините” за поредна година не са замесени в битката за шампионското отличие, което Лудогорец и ЦСКА ще си оспорват и в последния кръг.
 
В петък името на шампиона ще стане ясно в петък, 24-и май, когато разградчани приемат Черно море, а ЦСКА по същото време е домакин на Ботев Пловдив. Разликата е 1 точка в полза на „орлите”, което значи, че победа в Разград обезсмисля другия сблъсък.
 
„Равностойни са отборите в челото. Това е може би най-слабият Лудогорец. Не говоря чисто като футболисти, индивидуалности, но като върна годините назад, това му е най-слабата игра”, каза Митов пред Диема спорт.
 
„За съжаление, имаше един момент, в който Левски играеше много добре. Съжалявам, че не е на върха. Тази година имаше много добра възможност за спечелване на титлата. Догодина няма да са така нещата. Всички отбори ще вземат мерки. И аз искам да се вдига нивото на българския футбол. Пожелавам успех на Левски, от сърце го правя.
 
На Петър Хубчев му желая да стигне до тази шампионска титла. Той е много сериозен, много честен човек. Трябва да му се даде шанс да работи. Знаете – там няма много търпение, много ветровит пост е треньор на Левски”, сподели треньорът.
 
„Ще е интересно в последния кръг. Не съм по прогнозите. Ще бъде интересно. Дали Лудогорец може да сбърка у дома? Футболът затова е интересна игра, защото нищо не е сигурно. Свидетели сме и в Шампионската лига, и в Лига Европа, както и в предишни години в българския шампионат”, допълни Николай Митов.

 

Реал Мадрид подаде жалба срещу рефера

Съдията не обърна внимание на обидите към Винисиус на мача с Осасуна

Контузиите започват да връхлитат Левски

Вижте подробности

Играчи от САЩ на проби в клуб от Втора лига

Вижте подробности

Славия загуби основен защитник преди Левски

Вижте подробности

Вратар на Локо Сф в Германия

Вижте подробности

От „Герена“ ще следят изкъсо набелязан до края на сезона

Вижте подробности

Чочев преди Танзания и Азербайджан: Няма слаби съперници

Халфът на Лудогорец остана трети в анкетата "Футболист на годината"

Десподов: Тази награда е огромна чест (ВИДЕО)

"Печеля за трета година, което значи, че има градация в представянето ми", заяви той

Илиан Илиев беше избран за Треньор на годината (ВИДЕО)

Националният селекционер и наставник на Черно море победи Георги Дерменджиев и Ивайло Петев

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки