От Реал искат Ван Дайк за заместник на Рамос

Мадридчани ще търсят нов стълб в отбраната си, ако капитанът им напусне

От Реал искат Ван Дайк за заместник на Рамос

Централният защитник на Ливърпул Върджил ван Дайк е в листата на Реал Мадрид, ако испанците се разделят със Серхио Рамос през лятото, предават медиите на Иберийския полуостров.

Андалусийският капитан на „белия балет” обмисля напускане на „лос меренгес” през това лято, а AS твърди, че в Мадрид ще опитат да докарат холандския бранител на Ливърпул преди старта на сезон 2019/20. Върджил ван Дайк се утвърди като един от най-добрите защитници, откакто акостира на „Анфийлд” през зимата на 2018-а година с трансфера си за 75 милиона паунда от Саутхемптън.

Въпреки това медията потвърждава, че въпреки желанието на „кралския клуб”, то Ливърпул е почти невъзможно да се раздели със своя №4 през лятото, тъй като е един от най-важните футболисти в състава на Юрген Клоп.

27-годишният Ван Дайк има шест гола и четири асистенции в 49-те си мача за Ливърпул през изминалия сезон. На 1-и юни пък холандецът ще може да оформи мач №50 с екипа на „червените” през сезона, ако играе във финала за Шампионска лига срещу Тотнъм Хотспър.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки