Тодоров: Няма да ни е лесно, не е нормално Левски да допуска толкова голове (ВИДЕО)

"Готови сме за всичко в баража", заяви треньорът на Левски

Тодоров: Няма да ни е лесно, не е нормално Левски да допуска толкова голове (ВИДЕО)

Наставникът на Левски Георги Тодоров очаква тежък мач за тима си в баража с Етър за Лига Европа. Това е последна битка от кампанията и за двата тима, като на "Герена" ще се реши последният роден участник в евротурнирите. 

 
В последния мач с Берое специалистът даде почивка на огромната част от играчите си, които трябваше да преодолеят и известни проблеми с травмите си. Според него обаче, "сините" ще са в оптимален състав срещу "болярите". 
 
"Надявам се хората, които почиваха, а някои от тях имаха и леки травми, дано всичко е наред за утре. До вчера Тиам не тренираше, но от днес ще е в строя и мисля, че няма да има проблем за утре. Отборът ще изглежда така, както в последните мачове." 
 
"Има проблем с коляното Костов и това пречи в тренировъчния процес и е нормално да не е в потимална форма, но се надявам да покаже най-доброто от себе си в последния мач и да помогне на отбора да спечели баража", заяви Тодоров и анализира съперника си, който за последно ще е воден от Красимир Балъков.  
 
"Етър са един дисциплиниран и добър отбор. Изобщо не си правя илюзии, че ще ни бъде лесно, още повече наблюдавайки последния ни мач на "Герена". Ние трябва да играем изключително агресивно и да не им даваме трайно да владеят топката. Трябва да търсим да си решим мача и да не допускаме грешки в защита, което е един от проблемите ни." 
 
"Всичко може да се случи в този бараж, надявам се да няма продължения и дузпи, но за всичко сме готови. Има ли го? Има го! Може ли да стане Може! Преди две години имаше едни инфактни дузпи срещу Верея, така че..."
 
"Аз не смятам ще се приберат и само ще се защитават. Последният мач на "Герена" с тях, който завърши 2:1, виждате какво поведение има Етър първото полувреме. Те водеха, владееха инициативата и това в никакъв случай не бива да се допуска", сподели Тодоров и коментира ситуацията около играчите и постоянните информации за чистки, продажби и т.н. 
 
"Не е много приятна ситуацията, всеки ден излизат най-различни информации с кого се преговаря. Треньорът е ясен, аз съм го казал, но всеки ден излиза информация за футболисти и не е много приятно в съблекалнята. Но ние трябва да си свършим работата. Тяхната работа е да играят и да не мислят какво ще се случва от сряда натам." 
 
"По-добре е да са се класирали за Европа и да са в силна позиция. И след това вече трябва да седнат и да анализират какво ще се случва. Естествено, че знаят какъв е залогът на този мач. Трябва да си изпълнят задълженията, това е най-важното." 
 
"Задачата не е поставена отнякъде, а за всеки един човек в клуба трябва да е тази - да спечелим квота за Европа. При всички случаи футболистите ще са в доста по-силна позиция, ако спечелят. Ако погледнете класирането, не е нормално Левски да допусне 37 гола и това е една от слабостите, които трябва да се променят", сподели Тодоров и разкри какъв според него е най-големият проблем на отбора. 
 
"Ако сме на нивото на ЦСКА и Лудогорец с толкова допуснати голове като тях, гарантирам ви, че сега шяхме да сме шампиони с 3-4 точки напред. В първата 6-ица само ерно море са пуснали повече. В предишни години като бяхме шампиони, пускахме само по 15-16 гола, а Иванков веднъж завърши само с 11 гола пуснати." 
 
"Петьо Хубчев бил дефанзивен, но виждате, че в последните мачове правехме груби грешки в защита. В никакъв случай няма да сме по-предпазливи с Етър, ние трябва да сме в тяхната половина и да ги притискаме. Ако ги оставим да разиграват и да добият самочувствие, ще имаме проблеми", сподели още Тодоров и изрази надежда, че Петър Хубчев ще сложи ред и край на текучеството в отбора. 
 
"Не само футболистите се сменят непрекъснато, доста треньори също се завъртяха. Трудно се работи така, но смятам, че Петьо Хубчев ще сложи ред. Дано да успее, защото тая тенденция не е само от тази година, ние допускахме много голове, а за Левски не е нормално това. Когато нямаш сигурен тил, говоря за целия отбор, изпаднат ли един-двама да играят ходом, всичко става безсмислено." 
 
"Не сме се чували с Хубчев, мисля, че беше в Германия. Надявам се като свърши мачът с Етър, да се чуем, да поговорим", заяви Тодоров и накрая отговори накратко за скандала с изгонените играчи на Черно море и сподели, че не може да има ясна позиция, преди да се е произнесла Прокуратурата.
 
"Не знам и не мога да коментирам това нещо с играчите на Черно море. Знам, че през годините имаше много такива скандали, но приключваха. Не знам някой да е осъден, да има промяна на резултати. Само за Верея знаем. Изненадващо е и за мен, защото в България все се говори за покупки, продажби. Когато излезе становище на Прокуратурата, тогава можем да говорим. Сега не е редно", завърши Тодоров. 

Лудогорец пусна билетите за Крумовград

Вижте какво съобщиха от Разград

Изтеглиха жребиите за полуфиналите при ветераните и купата на АФЛ

Витоша (Бистрица) ще спори с Ботев (Враца) за място на финала

Официално: Локо (Пд) разтрогна с Хоркаш

Вижте какво съобщиха от „Лаута“

Тръпката е в efbet Лига – шампионатът се разделя на 3 групи, интригата е на макс!

Бонусът за елита на платформата за онлайн спортни залози efbet.com важи до края на сезона

Лудогорец публикува речта на Антон Недялков преди Хебър

Вижте какво казва на съотборниците си капитанът, завърнал се в игра след 6 месеца

Бусато: Дербито е приоритет

Вижте какво каза вратарят на ЦСКА

Стамен Белчев с дилеми в "червената" защита за Левски

Вижте какви

Костов избра дясното крило за ЦСКА

Вижте подробности

Рик Джонатан: Хубаво е, че има конкуренция в Лудогорец

„Следвам моя път, това не е късмет, а работа“

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки