Божинов: Дано успеем да влезем в групите на Лига Европа

"Феновете бяха невероятни"

Божинов: Дано успеем да влезем в групите на Лига Европа

Героят за Левски Валери Божинов коментира победата с 1:0 срещу Етър в битката за спечелването на баража.

 

"Искам да поздравя съотборниците ми, феновете на тима, Левски се измъчи, не заслужава това място, да играе бараж, надявам се на позитивни промени в клуба, надявам се, като фен на Левски, като футболист на Левски, да станем шампиони", коментира Божинов.

 
"Феновете бяха невероятни, подкрепиха ни, моите съотборници също бяха невероятни, заслужихме тази победа и участието си в Европа. Нещата, които се тренират, трябва да се изпълняват по време на мачовете. Ситуацията при гола, това донесе участие на Левски в Европа, топката ми беше качена на главата. Няма да е лесно, но се надявам да радваме феновете и самите нас", добави той.
 
"Пожелавам успех на Петър Хубчев в Левски, надявам се да преобрази Левски, да се гордеят феновете, да успеем заедно, нещата в Левски стават трудно, но когато успееш е феноменално. Когато работим и си професионалист, когато работиш, когато се трудиш, когато го искаш, няма как да не бъдеш възнаграден. Дано успеем да влезем в групите на Лига Европа, важно е, 12-ия играч да е зад нас, това синьо море те кара да даваш всичко от себе си за тези фенове", добави героят за Левски в баража с Етър Валери Божинов.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки