Тер Стеген благодари на Барселона

Стражът на Барса написа прочувствено съобщение в социалните мрежи

Тер Стеген благодари на Барселона

Стражът на Барселона Марк-Андре Тер Стеген написа прочувствено писмо, свързано със сезона на каталунците в официалния сайт на клуба. Германският вратар говори за хубавите мигове, както и за лошите, споделяйки разочарованието си от пропуснатия шанс сезонът от добър да стане „перфектен”.

Скъпи фенове на Барселона, дойде краят на сезон 2018/19, а също така краят и на моя сезон. За първи път няма да съм част от състава на националния отбор, тъй като лекувам травма в коляното. Напълно съм отдаден на моето възстановяване и сега работя здраво на нашите терени, за да се върна на 100%, колкото се може по-скоро. Сезонът бе интензивен и гледам към лятната ваканция да си почина и да избистря ума си”, стартира Тер Стеген писмото в сайта на Барселона.

„Постигнахме целта си да спечелим Ла Лига, и то го направихме с огромна преднина пред опонентите. Работихме здраво, за да запазим трофея при нас и празнувахме на „Камп Ноу”. Това е моята четвърта титла в петте ми сезона. За Барселона пък това е осма титла в 11 години, което е голямо постижение”, продължи Тер Стеген.

„Въпреки това има разочарование във всички футболисти, както и в клуба и феновете. Сезонът не завърши, както искахме, макар че беше добър. Искахме да бъде перфектен, но имахме трудности накрая. Първо, в Шампионската лига срещу Ливърпул се провалихме и не бяхме добри. Второ, последният мач срещу Валенсия не записахме историческа пета поредна Купа на Краля. Това е краят на петата ми година и имам 190 мача с екипа на „блаугранас”. Мачове, които играя с гордост и чест. Невероятно е да чуя как се пее моето име, така както вие го правите! Благодаря за подкрепата, тази при гостувания и начинът, по който уважавате моето семейство в този така специален град. Вашата подкрепа се усеща навсякъде. Искам да изкажа благодарностите си към всичко фенове. Невероятно е да имаш така фен-база зад гърба си".

„Накрая искам да благодаря на всички в клуба, треньорите, шефовете за чудесната работя, която вършат в името на ФК Барселона. Надявам се да имате много хубаво лято! Ваш Марк”, завърши съобщението си вратарят на Барселона.

10 от Барса рухнаха срещу ПСЖ (ВИДЕО)

Вижте подробности

Барса тепърва ще нищи бъдещето на Иниго Мартинес

Атлетико Мадрид е с голям интерес към него

Изненада! Жоржиньо може да напусне Арсенал в посока Барса

Поне така твърдят в Испания

Левандовски има мегаоферта от Саудитска Арабия

Предлагат му по 100 милиона евро годишно

Барса готви продажба на Рафиня, иска поне 100 млн. евро за него

Крилото може да смени клубабар

Официално потвърдено: От Барса са отказали 200 млн. евро за Ламин Ямал

Това призна президентът на отбора Жоан Лапорта

Решено! Барса иска да задържи Кансело и Феликс за постоянно

И двамата са под наем при каталунците

Лапорта: Очакваме Фати да се върне в Барселона, такова е споразумението с Брайтън

Президентът на каталунците даде информация около младия талант

Бъдещето на Жоао Кансело в Барса изобщо не е сигурно

Ситуацията при него е сложна

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки