Благо Георгиев блести с тима на Министерството на финансите

Колоритният тим на Националния исторически музей бе надигран с 9:5

Благо Георгиев блести с тима на Министерството на финансите

В мач-реванш футболният отбор на Министерството на финансите (МФ) победи отново колоритния тим на Националния исторически музей (НИМ), този път с категоричното 9:5.

Както в предния двубой, в лицето на легендата на Левски Георги Иванов-Гонзо, и сега в редиците на финансистите блестеше гост-звезда.

Това бе отново легенда, но този път на Славия, а именно Благой Георгиев.

Изигралият над 70 мача за българския национален отбор плеймейкър демонстрира голямата си класа, придобита от гастролите му из западна Европа и Русия.

След негови ювелирни асистенции нападателното дуо на МФ Кирил Евтимов и Велин Пеев дадоха преднина на отбора си, преди Евтимов да върне жеста към Благо, който също се разписа в мрежата на Петър Стефанов за 4:0.

Последваха минути на поделено надмощие, но в крайна сметка силите на НИМ, които демонстрираха огромно желание и хъс, стигнаха само за почетна загуба.

Определено присъствието на майстор с топката като Благо Георгиев оказа позитивно влияние върху момчетата на МФ, които разиграха някои отлични комбинации и напомниха за най-добрите си дни.

МФ бе в състав: Кирил Евтимов, Велин Пеев, Благо Георгиев, Калоян Димитров, Добри Луканов, Ивайло Ашков и наследника на Питър Шилтън-Цоло Марински.

За МФ хеттрик вкара Велин Пеев, Кирил Евтимов и Благо Георгиев се отличиха с по два гола, а Димитров и Луканов се разписаха по веднъж. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки