Сензациите в пресата: Замесиха Хубчев в шпионаж и интриги в Левски

Етър вариант за Георги Илиев, Берое чака бек от България

Сензациите в пресата: Замесиха Хубчев в шпионаж и интриги в Левски

Най-интересните теми от българската преса днес, 3 юни:

 

„Меридиан мач”: Замесиха Хубчев в шпионаж и интриги в Левски

 

Доскорошният селекционер на България Петър Хубчев е бил добавен по неволя в чат за комуникация между футболистите в Левски, която е използвана много активно. В нея играчите се информират за някои неща в клуба или просто си пишат и поздравяват. Номерът на Хубчев е бил добавен от доскорошен служител на Левски, който вече не е на работа на „Герена". Номерът на треньора не е бил известен на футболистите и нито един от тях не се е усъмнил, че може да бъде шпиониран от новия си наставник. Самият Хубчев обаче се е включил в един от разговорите между футболистите и така е бил „разкрит". След това номерът му е бил премахнат от списъка, тъй като играчите все пак споделят и някои лични неща в този чат. 

Петър Хубчев обяви на първата си пресконференция като треньор на Левски, че ще изисква повече работа и дисциплина от играчите и по-малко „хахо-хихи", както се изрази той. Немският възпитаник е известен именно с това, че държи изключително много на дисциплината. Той ще бъде напълно различен треньор в сравнение с Георги Дерменджиев, който беше много либерален с футболистите.

 

„Тема спорт”: Етър вариант за Георги Илиев

 

Етър може да прибере халфа Георги Илиев. Както е известно, националът бе освободен от Черно море преди мача с Лудогорец от последния кръг. Той и още петима играчи на варненци бяха подложени на детектор на лъжата след загубата с 1:3 от ЦСКА у дома. В момента Илиев е на лагер с трикольорите на базата в Бояна. Начело на България застана доскорошният главен мениджър на Етър Красимир Балъков. За двете евроквалификации с Чехия (7 юни) и Косово (10 юни) той взе в щаба си Станислав Генчев, който ще го замени начело на болярите от 11 юни. Очаква се те да проведат разговори с Георги Илиев в опита да го убедят да дойде на "Ивайло".

Самият футболист иска да продължи да играе в елита, за да подобри рекорда за най-много мачове. Той е на Марин Бакалов - 454 двубоя. В момента доскорошният капитан на Черно море има 441 мача. От върха го делят 14 срещи. На второто място с 447 е Динко Дерменджиев, а трети с 444 е Виден Апостолов. Напълно реално е, ако Илиев си намери отбор, да подобри постижението на Бакалов. Етър е добра опция за него, тъй като Търново е на 200 км от Варна. Отделно виолетовите търсят опитен полузащитник, който да замени Георги Сърмов, който премина в немския Кемницер. Болярите вече задържаха друг опитен играч - Иван Стоянов. Селекцията няма да е много мащабна, като ще се търсят най-много три попълнения.

 

„Тема спорт”: Берое чака бек от България

 

Берое очаква краен защитник от България. Както е известно, заралии се разделиха засега с бразилеца Матеус Леони. Договорът му изтече. От клуба му бяха предложили нов, но той предпочете да се върне в родината си, където се очаква съпругата му да роди. От Берое са категорични, че вратата за Леони не е затворена. Въпреки това заралии искат да привлекат ляв бек, тъй като в момента разполагат само с Александър Василев. Въпросният играч се пази в тайна. Става въпрос за футболист от Първа лига. 

Берое продължава издирването и на качествен централен нападател. Очакваше се зелените да вземат такъв играч от чужбина, но засега преговорите удрят на камък. Сред последните опции е Мартин Тошев, който наскоро напусна клуба си в Ливан и вече е свободен агент.

 

Вальо Илиев: Целта пред ЦСКА 1948 е Европа

"Не искаме да се задоволяваме с малкото, а напротив - да бъдем гладни за повече"

Ботев (Пловдив) продаде 15 000 билета за реванша с ЦСКА

Вижте какво съобщиха "жълто-черните"

Лудогорец пусна билетите за Крумовград

Вижте какво съобщиха от Разград

Изтеглиха жребиите за полуфиналите при ветераните и купата на АФЛ

Витоша (Бистрица) ще спори с Ботев (Враца) за място на финала

Официално: Локо (Пд) разтрогна с Хоркаш

Вижте какво съобщиха от „Лаута“

Тръпката е в efbet Лига – шампионатът се разделя на 3 групи, интригата е на макс!

Бонусът за елита на платформата за онлайн спортни залози efbet.com важи до края на сезона

Лудогорец публикува речта на Антон Недялков преди Хебър

Вижте какво казва на съотборниците си капитанът, завърнал се в игра след 6 месеца

Бусато: Дербито е приоритет

Вижте какво каза вратарят на ЦСКА

Стамен Белчев с дилеми в "червената" защита за Левски

Вижте какви

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки