Сензациите в пресата: Замесиха Хубчев в шпионаж и интриги в Левски

Етър вариант за Георги Илиев, Берое чака бек от България

Сензациите в пресата: Замесиха Хубчев в шпионаж и интриги в Левски

Най-интересните теми от българската преса днес, 3 юни:

 

„Меридиан мач”: Замесиха Хубчев в шпионаж и интриги в Левски

 

Доскорошният селекционер на България Петър Хубчев е бил добавен по неволя в чат за комуникация между футболистите в Левски, която е използвана много активно. В нея играчите се информират за някои неща в клуба или просто си пишат и поздравяват. Номерът на Хубчев е бил добавен от доскорошен служител на Левски, който вече не е на работа на „Герена". Номерът на треньора не е бил известен на футболистите и нито един от тях не се е усъмнил, че може да бъде шпиониран от новия си наставник. Самият Хубчев обаче се е включил в един от разговорите между футболистите и така е бил „разкрит". След това номерът му е бил премахнат от списъка, тъй като играчите все пак споделят и някои лични неща в този чат. 

Петър Хубчев обяви на първата си пресконференция като треньор на Левски, че ще изисква повече работа и дисциплина от играчите и по-малко „хахо-хихи", както се изрази той. Немският възпитаник е известен именно с това, че държи изключително много на дисциплината. Той ще бъде напълно различен треньор в сравнение с Георги Дерменджиев, който беше много либерален с футболистите.

 

„Тема спорт”: Етър вариант за Георги Илиев

 

Етър може да прибере халфа Георги Илиев. Както е известно, националът бе освободен от Черно море преди мача с Лудогорец от последния кръг. Той и още петима играчи на варненци бяха подложени на детектор на лъжата след загубата с 1:3 от ЦСКА у дома. В момента Илиев е на лагер с трикольорите на базата в Бояна. Начело на България застана доскорошният главен мениджър на Етър Красимир Балъков. За двете евроквалификации с Чехия (7 юни) и Косово (10 юни) той взе в щаба си Станислав Генчев, който ще го замени начело на болярите от 11 юни. Очаква се те да проведат разговори с Георги Илиев в опита да го убедят да дойде на "Ивайло".

Самият футболист иска да продължи да играе в елита, за да подобри рекорда за най-много мачове. Той е на Марин Бакалов - 454 двубоя. В момента доскорошният капитан на Черно море има 441 мача. От върха го делят 14 срещи. На второто място с 447 е Динко Дерменджиев, а трети с 444 е Виден Апостолов. Напълно реално е, ако Илиев си намери отбор, да подобри постижението на Бакалов. Етър е добра опция за него, тъй като Търново е на 200 км от Варна. Отделно виолетовите търсят опитен полузащитник, който да замени Георги Сърмов, който премина в немския Кемницер. Болярите вече задържаха друг опитен играч - Иван Стоянов. Селекцията няма да е много мащабна, като ще се търсят най-много три попълнения.

 

„Тема спорт”: Берое чака бек от България

 

Берое очаква краен защитник от България. Както е известно, заралии се разделиха засега с бразилеца Матеус Леони. Договорът му изтече. От клуба му бяха предложили нов, но той предпочете да се върне в родината си, където се очаква съпругата му да роди. От Берое са категорични, че вратата за Леони не е затворена. Въпреки това заралии искат да привлекат ляв бек, тъй като в момента разполагат само с Александър Василев. Въпросният играч се пази в тайна. Става въпрос за футболист от Първа лига. 

Берое продължава издирването и на качествен централен нападател. Очакваше се зелените да вземат такъв играч от чужбина, но засега преговорите удрят на камък. Сред последните опции е Мартин Тошев, който наскоро напусна клуба си в Ливан и вече е свободен агент.

 

Димитър Шалъфов: Стадион "Георги Аспарухов" не може да бъде отдаден на концесия

Вижте какво разясни председателят на СОС

Гонзо против дерби без публика: Трябва да решим проблема с футболното хулиганство

Президенът на БФС предупреди, че ако казусът не бъде решен, полицията ще затвори секторите

Балъков: Етър е майката и бащата на моята кариера

Легендата на българския футбол се надява мача в чест на 100-годишнината на "болярите" да стане празник на града

Вальо Илиев: Целта пред ЦСКА 1948 е Европа

"Не искаме да се задоволяваме с малкото, а напротив - да бъдем гладни за повече"

Ботев (Пловдив) продаде 15 000 билета за реванша с ЦСКА

Вижте какво съобщиха "жълто-черните"

Лудогорец пусна билетите за Крумовград

Вижте какво съобщиха от Разград

Изтеглиха жребиите за полуфиналите при ветераните и купата на АФЛ

Витоша (Бистрица) ще спори с Ботев (Враца) за място на финала

Официално: Локо (Пд) разтрогна с Хоркаш

Вижте какво съобщиха от „Лаута“

Официално: Столична община поиска „Герена“

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки