Добри Митов: Може да има още трансфери в ЦСКА (ВИДЕО)

Разликата през миналия сезон беше мачът с Лудогорец

Добри Митов: Може да има още трансфери в ЦСКА (ВИДЕО)

Наставникът на ЦСКА Добромир Митов говори пред медиите на старта на лятната подготовка на "червените". Той заяви, че може да има още изходящи и входящи трансфери в отбора. Бившият защитник призна, че на сезон без трофей не се гледа с добро око в Борисовата градина.

 
"Нуно Томаш ще реши дали да продължи в Португалия. Може да има още изходящи и входящи трансфери, Искаме да имаме боеспособен отбор, играчи във всяка линия, на които да разчитаме. Трябва да направим добра подготовка, за да гоним целите, чакаме и жребия за Лига Европа", заяви специалистът и допълни:
 
"Целите в ЦСКА винаги са шампионска титла и Купата на България. В ЦСКА без трофей не се гледа с добро око, да не казваме думата провал. Днес започваме, събираме се, някои ще се присъединят по-късно към отбора. Следват медицински прегледи, подготовка в Тетевен, контрола с Локомотив (Горна Оряховица) след това, а после лагер в Австрия. Напрежение в ЦСКА винаги има, няма какво да го крием. Чувствам се готов и затова съм тук. Разликата през миналия сезон беше мачът с Лудогорец, който трябваше да спечелим тук. Трябва да сме по-постоянни през сезона и накрая ще видим кой къде ще завърши. Един треньор е доволен, когато има дълбочина, широчина на състава, така е редно - борим се на доста фронтове, искаме да спечелим всичко, получават се контузии, картони и т.н.
 
Лечението на Иван Турицов продължава, надявам се Бодуров да е здрав вече. Евандро имаше болежки, но то всеки има болежки в нашия спорт. Не знам с Евандро какво е толкова положението и откъде имате такава информация. Да не слагаме каруцата пред коня.
 
Мисля, че ще бъдем с една идея по-добри от миналата година. Дано и късметът бъде с нас, ще бъдем подготвени, ще се влагаме в мачовете, ще тренираме, а вече какво ще стане - никой не може да каже. Дани Моралес не е част от треньорския екип. Трябва да сме на 200%, казах го на футболистите. Трябва да се печелят мачовете и да осъзнаят в какъв клуб играят. Колкото по-бързо го осъзнаят, толкова по-добри ще са резултатите. Трябва да имаме добри взаимоотношения като хора - първо сме хора, след това ръководители. Трябва да сме като един и, разбира се, не трябва да има никакво съмнение. Тук случайни хора няма", каза още Добри Митов.

Каранга: Целта на ЦСКА е титлата

Тук съм да завърша историята, обясни нападателят

Привикаха Каранга на специален разговор

Причината е ясна - липсата на голове

ИЗВЪНРЕДНО: Четирима напускат ЦСКА

Вижте кои са те

Цветомир Найденов към ЦСКА-София: Аз ви играя с 19-годишни, а вие ми играете със съдиите!

Благодетелят на ЦСКА 1948 не остана доволен от съдийството в този двубой

Скаршем се закани на Левски: Мисля да им вкарам два гола!

Норвежкият футболист на ЦСКА бе герой срещу ЦСКА 1948

Ел Местро: Показахме страхотна реакция, най-важен е резултатът

Треньорът на ЦСКА бе много доволен от успеха над ЦСКА 1948

Българин герой за ЦСКА навръх 3 март (ВИДЕО)

Ранен гол помогна "червените", Берое игра 75 минути с 10 души

Феновете на ЦСКА към Ел Маестро: Подавай си оставката!

Специалистът хич не е долюбван от привържениците

Матай: Няма да се предадем в битката за титлата

Капитанът на ЦСКА бе разочарован след загубата срещу Черно море

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки