Бербатов: Не бива да се примиряваме, че това са възможностите на България

„Надявам се скоро да видим по-добър футбол от националите“

Бербатов: Не бива да се примиряваме, че това са възможностите на България

Голмайстор номер 1 в историята на националния отбор Димитър Бербатов изгледа на живо загубата с 2:3 от Косово и бе доста критичен към представянето.

„Загубихме, защото Косово не ни позволи да победим. Те имаха повече положения и повече се бореха за победата. Това са неща, които и треньорите са видели. И аз го забелязах - не е никак приятно. Съперникът имаше надмощие, което е най-притеснителното. Два от головете им бяха чисто футболни, а третият дойде след наша грешка. Създадоха доста положения с интелект, което показва, че играят интелигентен футбол. Нашите играчи сами осъзнават, че не се представиха добре. Но не можем да се примиряваме, че това са ни възможностите. Паднахме - сега трябва да станем и да поправим грешките от днес, колкото и клиширано да звучи“, смята Бербатов.

„Сега не е приятно, тъй като и треньорът ще срещне много неудобни въпроси от вас журналистите. Надявам се скоро да видим по-добър футбол от България. Колкото и нереално да звучи, срещу Англия нищо не се знае. На моменти играта не се получаваше, но защо, трябва да отговорят треньорите“, допълни Митко.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки