Босът на Локо София: Феновете? Дълбоко съм им обиден!

Вижте какво каза Иван Василев

Босът на Локо София: Феновете? Дълбоко съм им обиден!

Иван Василев даде пресконференция преди старта на лятната подготовка на Локомотив (София). Ето какво каза босът на клуба от Втора лига:

 

"Гледаме две години напред, да видим нещата как ще се случат. Дано да постигаме успехи. Локомотив се развива, без значение от лошия сезон. Ще има и загуби, не само победи. Важното е да излезем от тях.

 

За две години и половина имаме работеща школа. Целта ни е Първа лига. Няма да е лесно, но осъзнаваме, че сме се захванали с голяма хапка. Но ние сме Локомотив, а това е марка.

 

Феновете? Аз съм дълбоко обиден и винаги ще си остана обиден. Всичко в клуба е направено от нас, не от Светия синод. С никого не съм се карал или да съм обидил, за да има такова отношение към нас. Това не е от този сезон, а от миналия. Нека да продължат да правят тези неща. Знаете ли колко хора дават толкова, колкото мен и Веско? Няма такъв отбор, такива хора се броят на пръсти.

 

Да, исках да прехвърля акциите, но не се намери някой глупак като нас. Защото като се напием е много лесно да пишем във "Фейсбук" и да очерняме някого. Българите сме царе в тези неща, но когато дойде време за работа и действия, не виждам никакъв отговор", каза Василев.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки