Босът на Локо Пловдив: Националите ни се мислят за богопомазани

Ето какво заяви Христо Крушарски

Босът на Локо Пловдив: Националите ни се мислят за богопомазани

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски коментира загубата на националния отбор от Косово. Според него поражението на "лъвовете" не е изненадващо. Ето какво каза бизнесменът в ефира на Нова телевизия:

"Това не може да се нарече срамна загуба, то е срамно, ако не си го очаквал. Когато очакваш нещо, от какво да се срамуваш? Толкова можем. Това трябва да даде знак на моите колеги. Аз още вечерта говорих с хора от футболния съюз и им казах това, което трябва да направим ние. Трябва да седнем и да си подредим къщите. Това показва, че в нашите къщи няма материал. В националния отбор трябва да има качествени футболисти. Кой български футболист къде играе? Това зависи не само от нас, а и от тези момчета, които мислят, че са богопомазани.

Кой щеше да знае за България, ако не беше спортът? Кой ни знае? Знаят Стоичков, Стефка Костадинова. Това е благодарение на добрата подготовка, добрата школа. За мен съм си взел мерки, стига общината да предостави терените. Да направя две от четирите тренировъчни игрища. Да започнат есента момчетата да тренират и играят пълноценно. Ние направихме една промяна в Детско-юношеската школа. Родителите нямат допир до тренировъчния прцоес, не ме интересува кой кой родител е, интересува ме кой как играе.

Ще наложа този път за Локомотив Пловдив да останат на пейката юноши, които и да играят. Не ме интересува, дали ще изпадна в Б група. Трябва да направим българското. Ние внасяме материал трета ръка и нищо не се получава. А вкъщи няма никой.

Тази година няма да вземем кой знае какво, нищо, че треньорът иска да има количество. Казал съм му, че ми трябват двама човека, които да са над нивото на тези тук. Оттам нататък на резервната скамейка готвиш български футболисти. Трябват ни 2-3 човека, които да подпомогнат отбора.

Шампионатът си върви. Трябва да седнем като колеги, да спрем да мрънкаме и да си оправим къщите, да направим театърът, който се очаква. Без да направим това нещо, само да се плюем един друг, да говорим кой кой е купил и кой продал, това е несериозно. Нито някой може да ме купи, нито да ме продаде. Съдиите ни виновни, търсим кусурите навсякъде, но не и в собствената си къща", каза Крушарски.

Черно море се намира в добра серия срещу Ботев в Пловдив

В последните си девет мача, "канарчетата" имат само две победи

Лудогорец към Неделев: Не се предавай!

Вижте посланието към футболиста

Арда ще спечели местното дерби с Крумовград

Вижте подробности

Георги Иванов с крути мерки срещу черното тото

Президентът на БФС инициира работна среща в Бояна

Левски обяви програмата на отбора преди домакинството на Славия

Вижте какво предстои

Лудогорец падна от Стяуа след скандална дузпа (ВИДЕО)

"Орлите" загубиха с 2:3 в контролна среща

Младокът Дани Полонски се превръща в ключова част за Пирин

Украинецът бързо стана част от титулярния състав и се отплаща с изключително добра игра

ЦСКА ще бъде поставен ако се класира в Лига Европа

Добри новини за "червените"

ЦСКА 1948 смачка Хебър в Пазарджик, Симба блесна с дебютен гол

Столичани надвиха убедително противника си

Втора Лига
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки