Оливер Кан обучава треньор на ЦСКА 1948

Мартин Митев ще прилага наученото в школата

Оливер Кан обучава треньор на ЦСКА 1948
На стаж със светила в треньорската професия беше специалистът ни по подготовка на вратарите в академията на ЦСКА 1948 – Мартин Митев.
 
Той се завърна от Хърватия, където слуша лекции и участва в практически занимания, водени от немската легенда Оливер Кан, Кристоф Лолишон от Челси, хора от Спортинг Лисабон и куп други грандове.
 
„Изключително впечатлен съм от наученото, дано успеем да го приложим и в академията на ЦСКА. Хората не спестиха нито секунда, работеше се по 12 часа на ден“, сподели Мартин.
 
Оливер Кан пристигнал с щаб от 4 души, които подготвяли практическите семинари. Всички се държали абсолютно земно и колегиално.
 
Марто е особено впечатлен от Лолишон, който тренира 10 години вратарите в Челси, преди това работи в Рен. Сега е главен треньор на вратарите в академията на „сините“ от Лондон.
 
„Това е човекът, изградил Петър Чех. Изключителна личност“, добави още Мартин, който от тази година е част от академията на ЦСКА 1948.
 
Припомняме, през пролетта стаж в Манчестър Сити пък изкара анализаторът на ЦСКА 1948 Цветомир Валериев. Той попи знания от английския шампион заедно с Мартин Петров. Двамата говориха лично с Гуардиола.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки