Сензациите в пресата: Лудогорец предложи Сисиньо на бразилци

Илиан Илиев върна сина си в Черно море; Правят вътрешно издирване на „предателя” в националния отбор

Сензациите в пресата: Лудогорец предложи Сисиньо на бразилци

Най-интересните теми от българската преса днес, 15 юни:

 

„Меридиан мач”: Лудогорец предложи Сисиньо на бразилци

 

Бразилският десен бранител на Лудогорец Сисиньо е бил предложен на Ботафого, съобщиха медиите в Страната на кафето. За да се случи обаче подобна сделка, от бразилския елитен клуб ще трябва да платят трансферна сума, тъй като договорът на 30-годишния футболист с шампионите изтича догодина. Според Transfermarkt.de цената на Сисиньо е 3,5 млн. евро. Основната причина, поради която бразилски мениджъри са задействали евентуалното му преминаване в Ботафого, е привличането в Лудогорец на крайния бранител на Гинган Жордан Икоко. Той идва за 1,1 млн. евро. Въпросният футболист обаче може да бъде ползван и като ляв бек, което запазва титулярното място на Сисиньо. Иначе е ясно, че бразилецът ще се бори със Станислав Манолев за позицията отдясно.

Сисиньо дойде в Разград през 2015 г. От Сантос. Преди това е играл за Ремо, Жувентуде, Бразилензе и Понте Прета. С екипа на„орлите" има 117 мача и 1 гол във всички турнири. Той е четирикратен шампион на България.

 

„Тема спорт”: Илиан Илиев върна сина си в Черно море

 

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев върна сина си в отбора. След две години, прекарани в Португалия, Илиан Илиев-младши се прибра в родния си клуб, с който подписа двегодишен договор. На Иберийският полуостров 19-годишният халф бе част от юношите на Академик Коимбра, като тренираше и с мъжете.

Черно море направи вчера една тренировка. Моряците имаха бегови упражнения в Екопарк - Варна, а след това направиха възстановяване на плажа в курортен комплекс Св. св. Константин и Елена. След заниманието младият талант на варненци Йордан Радев почерпи своите съотборници с торта за рождения си ден. Бранителят, който подписа първи професионален договор с Черно море преди няколко дни, навърши 19 години. Днес варненци ще изиграят първата си контрола от предсезонната подготовка. Съперник е Черноморец Балчик, а спарингът е от 10:30 часа на стадион "Тича". Утре отборът ще отпътува за Банско, където ще се готви до 28 юни.

 

„Меридиан мач”: Правят вътрешно издирване на „предателя” в националния отбор

 

Вчера в лагера на националния бор на България U18 се е провело мащабно разследване, за да се открие „предателят", проговорил за шамарите в съблекалнята. Ангел Стойков и компания вярват, че скандалната история не е излязла от потърпевшите Димитър Стоянов и Мартин П. Петков. Издирването на човека, който е разкрил истината, е изплашило доста младите футболисти в отбора, на които е било намекнато, че „виновникът" ще бъде изваден от тима завинаги.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки