Астроложка от Варна спечели 412 627 лв. от „6 от 42“

Прицелила се е в седемцифрения джакпот на "6 от 49“

Астроложка от Варна спечели 412 627 лв. от  „6 от 42“

Силвия Атанасова от Варна е щастливката, която спечели джакпота в 48-ия тираж на „Тото 2 – 6 от 42“ преди дни. Силвия е на 53 години и е зодия дева. Натрупаната сума от 412 627 лева късметлийката от морската ни столица прибира със система с пълно комбиниране с 18 числа. Силвия споделя, че редовно участва във всички игри на СПОРТ ТОТО. Не може да каже коя й е любимата, но със сигурност ще продължи да участва в „Тото 2 – 6 от 42“. Преди време е печелила и от „Тото 2 – 5 от 35“ и твърди, че вече е ред на седемцифрения джакпот в „Тото 2 – 6 от 49“. 

 
Силвия Атанасова е астролог и ползва знанията си, за да цели успешните комбинации в игрите на тотото. С усмивка споделя също, че за да печели човек, трябва да е роден под щастлива звезда. Все още не е решила за какво ще похарчи сумата от 412  627 лв., но казва, че цялото семейство ще участва в разпределението. На всички участници в игрите на СПОРТ ТОТО Силвия пожелава да вярват в късмета и да участват редовно.
 
Като запален любител на игрите на СПОРТ ТОТО, Силвия е член и на програмата за лоялни клиенти на тотализатора. Не пропуска да предостави картата си ТОТО КЛУБ при всеки залог, защото й носи още шансове за бонус печалби.
 
33% от всички постъпления на СПОРТ ТОТО се заделят в подкрепа на българския спорт. Спортният тотализатор е единственият хазартен оператор, който отделя средства за развитието на физическата култура и спортните федерации у нас.
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки