Босът на Наполи: Маурицио Сари няма да спечели нищо с Юве

"Никога не съм вярвал в любовта му към нашия клуб и се оказах прав", заяви Аурелио де Лаурентис

Босът на Наполи: Маурицио Сари няма да спечели нищо с Юве

Босът на Наполи Аурелио де Лаурентис пожела на новия треньор на Ювентус Маурицио Сари да не спечели нищо с "бианконерите". 

 

"Маурицио е добър треньор. Видял съм много от него. Не съм изненадан от решението му, защото във футбола вече няма икони. Той не спечели нищо тук и може би няма да спечели нищо и в Торино. 

 

Мога само да му пожелая точно това, защото той вече е наш съперник. За мен свободата е важна, така че уважавам решението му.

 

Хората могат да правят каквото си искат, но трябва да поемат своята отговорност. Никога не съм вярвал в безпрекословната любов на Сари към Наполи. Времето показа, че съм прав.

 

Той работеше по 15 часа на ден и мислеше единствено за това, което ще се случи на терена. Нямаше време за човешки взаимоотношения, особено на работното място.

 

Сари прави всичко възможно да се хареса на феновете, той е човек на трибуните. Анчелоти е бизнесмен, гражданин на света. Маурицио има нужда от време и неговият клуб трябва да му го даде, но ще бъде забавно, когато Анчелоти го победи на терена", заяви Де Лаурентис.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки